Nasta-kodit

Nasta-kotien toimivuuden lähtökohtana on arvostettu arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy, jolla on pitkä asuntotuotannon suunnittelukokemus. Taitavana arkkitehtina Veli tietää suomalaisen asumisen tarpeet ja käyttääkin neliöt tehokkaasti asujien hyödyksi.

Tunnusomaista ovat valoisat ja avarat huonetilat. Nasta-kodeissa valo tulviikin sisälle isoista ikkunoista ja ulkona loistavat ylelliset yksityiskohdat, mm. lasiset valokateterassit.

Nasta-kotien sisustussuunnittelija on valinnut värit ja materiaalit hyvin yhteensopiviksi ja luonut näin yhtenäisen, aikaa kestävän ja kauniin kokonaisuuden. Lisäksi muutamat harkitut yksityiskohdat luovat näyttävyyttä.

Parhaat laatumerkit

Nasta-kotien jokainen rakenteellinen yksityiskohta ja kaikki materiaalit ovat tarkkaan harkittuja. Nastarakennuksen valitsemat yhteistyökumppanit ovat oman alansa huippuosaajia ja tuotteet parhaita laatumerkkejä. Yhteistä kaikille on: tyytyväinen asiakas on kunnia-asia.

Paikalla rakentaminen on laadun tae!

Paikalla rakentaminen takaa tutkitusti turvalliset rakenteet, saumattoman tiiviyden ja energiatehokkuuden.

Nastarakennuksen rakentamistapa on perusta parhaalle lopputulokselle. Paikalla rakentamisen ansiosta pystymme varmistamaan rakenteiden kuivana pysymisen, tiiviyden ja lämpimyyden. Rakennamme oikeaoppisesti ensin vesikaton sateelta suojaan vaiheeseen, jonka jälkeen lämpöeristeet voidaan turvallisesti asentaa. Näin eristeet pysyvät varmasti kuivina. Kuiva ja saumaton, paikan päällä tehty rakenne on tutkitusti lämmin, turvallinen ja säilyttää parhaiten arvonsa.

Paikalla rakennetun ja saumattoman Nasta-kodin tiiviys on huippuluokkaa. Sen paikalla rakennetussa ulkoseinässä on aito kaksoisrunko, joka tekee seinästä asiantuntijoiden mielestä markkinoiden parhaan niin lämpimyyden, tiiviyden kuin kestävyydenkin suhteen. Myös ylä- ja alapohjan liittymät on rakennettu huolella tiiviiksi ja lämpimiksi. Nastarakennuksen talot täyttävätkin reilusti nykyiset energiatehokkuusvaatimukset!

Paikalla rakennettu on energiatehokas

Nasta-kotien edulliset asumiskustannukset ja korkea jälleenmyyntiarvo on monien tekijöiden summa. Paikalla rakennettujen Nasta-kotien rakenteet on tehty oikeaoppisesti turvallisiksi, energiatiiviiksi ja lämpimiksi. Laadukas rakentaminen ja pienet energiakustannukset myös nostavat kiistattomasti Nasta-kotien jälleenmyyntiarvoa.

Jokainen työvaihe tarkkaan suunniteltu ja tehty

Kaikki työvaiheet, rakenneratkaisut ja materiaalit on tarkkaan suunniteltu ja harkittu. Maanrakennus-, rakennustekniset-, sähkö- ja LVI-työt, maalaukset, laatoitukset, kalustus, listoitukset sekä pihatyöt nurmikylvöineen ja istutuksineen, kaikki huolellisesti ja valmiiksi tehtynä. Nasta-koti on ammattilaisten rakentama ja sisustama viimeistä listaa myöten.

Rakentamisen laatu

Rakentamisen laadun varmistamiseksi jokaisessa Nasta-kohteessa suoritetaan seuraavat rakennusaikaiset tarkastukset ja katselmukset:

 1. Aloituskokous rakennuspaikalla
 2. Rakennuspaikan pohjakatselmus
 3. Perustuskatselmus
 4. Kantavien rakenteiden rakennekatselmus
 5. Betonilaatan kosteusmittaus
 6. Vesijohtoverkoston painekoe
 7. Kaukolämpökatselmus
 8. Lämpöverkon painekoe
 9. Ilmanvaihdon säätö ja mittaus
 10. Ulkovaipan ilmatiiveysmittaus viranomaisohjeen mukaisesti
 11. Sähköasennusten käyttöönottotarkastus
 12. Sähköasennusten varmennustarkastus
 13. Kaukolämpötarkastus
 14. Väestönsuojan tarkastus
 15. Käyttöönottotarkastus
 16. Huoneistojen sisäänmuuttotarkastus
 17. Rakennusten vastaanottotarkastus
 18. Loppukatselmus
 19. Lämpö- ja sähkökeskuksen käytönopastustilaisuus asukkaille
 20. Lämmitysverkoston säätö ja tasapainotus
 21. Vuositarkastus

Kodinkansio, monipuolinen ohje asumiseen

Kaikki Nasta-kodin omistajat saavat hyödyllisen kodinkansion. Olemme keränneet sinulle yksiin kansiin kodin käyttö-, hoito- ja huolto-ohjeita – lattioista kattoihin. Kansiosta löytyy myös ulkopuolen, kuten pihanhoitoon, liittyviä ohjeita.

Oikein käytetty ja huollettu koti pysyy pitkään kunnossa ja on miellyttävä asua.

Varmista laatu – valitse Nasta-koti!

Näin saat kaikki paikalla rakentamisen laatuedut. Kun rakentaminen tapahtuu paikan päällä, voit olla varma kotisi saumattomuudesta, energiaystävällisyydestä ja turvallisuudesta.

Meiltä ostaminen on turvallista. Rakennamme vastuullisesti. Siksi asiakkaanamme pääset tarkistamaan ostamasi asunnon:

 1. Muuttotarkastus ennen muuttoa
 2. Vuositarkastus yhden vuoden asumisen jälkeen
 3. Lisäksi 10 vuoden vastuu piilevistä virheistä