Nasta-kodin edut

Nasta-kotien toimivuuden lähtökohtana on arvostettu arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy, jolla on pitkä asuntotuotannon suunnittelukokemus. Taitavana arkkitehtina Veli tietää suomalaisen asumisen tarpeet ja käyttääkin neliöt tehokkaasti asujien hyödyksi.

Nastarakennus Oy on kokenut ja arvostettu asuntorakentaja, joka tunnetaan rakentamisen korkeasta laadusta, ammattitaitoisista työntekijöistä ja tyytyväisistä asiakkaista. Nasta-koti on varma ja turvallinen valinta!

Paikalla rakentaminen on laadun tae!

Paikalla rakentaminen takaa tutkitusti turvalliset rakenteet, saumattoman tiiviyden ja energiatehokkuuden. Nastarakennuksen rakentamistapa on perusta parhaalle lopputulokselle. Paikalla rakentamisen ansiosta pystymme varmistamaan rakenteiden kuivana pysymisen, tiiviyden ja lämpimyyden. Rakennamme oikeaoppisesti ensin vesikaton sateelta suojaan vaiheeseen, jonka jälkeen lämpöeristeet voidaan turvallisesti asentaa. Näin eristeet pysyvät varmasti kuivina. Kuiva ja saumaton, paikan päällä tehty rakenne on tutkitusti lämmin, turvallinen ja säilyttää parhaiten arvonsa.

Jokainen työvaihe tarkkaan suunniteltu ja tehty

Kaikki työvaiheet, rakenneratkaisut ja materiaalit on tarkkaan suunniteltu ja harkittu. Maanrakennus-, rakennustekniset-, sähkö- ja LVI-työt, maalaukset, laatoitukset, kalustus, listoitukset sekä pihatyöt nurmikylvöineen ja istutuksineen, kaikki huolellisesti ja valmiiksi tehtynä. Nasta-koti on ammattilaisten rakentama ja sisustama viimeistä listaa myöten.

Kodinkansio, monipuolinen ohje asumiseen

Kaikki Nasta-kodin omistajat saavat hyödyllisen kodinkansion. Olemme keränneet sinulle yksiin kansiin kodin käyttö-, hoito- ja huolto-ohjeita – lattioista kattoihin. Kansiosta löytyy myös ulkopuolen, kuten pihanhoitoon, liittyviä ohjeita.

Oikein käytetty ja huollettu koti pysyy pitkään kunnossa ja on miellyttävä asua.

Varmista laatu – valitse Nasta-koti!

Näin saat kaikki paikalla rakentamisen laatuedut. Kun rakentaminen tapahtuu paikan päällä, voit olla varma kotisi saumattomuudesta, energiaystävällisyydestä ja turvallisuudesta.

Meiltä ostaminen on turvallista. Rakennamme vastuullisesti. Siksi asiakkaanamme pääset tarkistamaan ostamasi asunnon:

  1. Muuttotarkastus ennen muuttoa
  2. Vuositarkastus yhden vuoden asumisen jälkeen
  3. Lisäksi 10 vuoden vastuu piilevistä virheistä

 

 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru