Yritys - Nastarakennus Oy

Uusikatu 35
90100 Oulu
010 4201 600
toimisto@nastarakennus.fi
Y-tunnus 2479309-2

Nastarakennus Oy

Nastarakennus Oy

Uuden kodin ostaminen on elämän suurimpia ja tärkeimpiä asioita. Siksi kannattaa valita rakentaja, jonka vastuullisuuteen ja osaamiseen voit luottaa. Parhaat kodit rakennetaan taidolla ja sydämellä. Lue lisää »

Nasta-kodit

Nasta-kodit

Nasta-kotien toimivuuden lähtökohtana on arvostettu arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy, jolla on pitkä asuntotuotannon suunnittelukokemus. Taitavana arkkitehtina Veli tietää suomalaisen asumisen tarpeet ja käyttääkin neliöt tehokkaasti asujien hyödyksi. Lue lisää »


Ylivoimatekijät

Ylivoimatekijät

Nasta-kotien jokainen rakenteellinen yksityiskohta ja kaikki materiaalit ovat tarkkaan harkittuja. Paikalla rakentaminen takaa tutkitusti turvalliset rakenteet, saumattoman tiiviyden ja energiatehokkuuden. Lue lisää »

Historia

Historia

Oululainen Nastarakennus Oy on panostanut laadukkaaseen rakentamiseen jo vuodesta 1994. Toiminnan taustalla on vuosikymmenet ja sukupolvet ylittävä ymmärrys siitä, mitä hyvältä kodilta vaaditaan. Lue lisää »


Referenssit

Referenssit

Nastarakennus on rakentanut jo 24 vuoden ajan asuntoja eri puolille Oulua ja Oulun ympäristökuntia. Kaikki kodit ovat uniikkeja, omalle tontilleen suunniteltuja ja rakennettuja kokonaisuuksia. Lue lisää »

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Uuden kodin ostaminen on elämän suurimpia ja tärkeimpiä asioita, jota harkitaan tarkkaan. Valikoimalla yhteistyökumppanimme tarkkaan, me haluamme osaltamme varmistaa, että uuden kotisi ratkaisut kestävät aikaa ja elämää. Lue lisää »


Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Nastarakennus Oy:n EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") 2016/679 mukainen läpinäkyvä informointi. Lue lisää »