Myytävät asunnot

Hae asuntoaRitaharjun Ahjo

Ritaharjun Ahjo

Asunto Oy Ritaharjun Ahjo kohoaa keskeiselle paikalle suositulle Ritaharjun alueelle. Kohde käsittää 61 upeaa kotia 4-kerroksisessa kerrostalossa. Huoneistokoot 1h+kk, 1h+kk+alk, 2h+kk, 2h+kk+s, 3h+k+s ja 4h+k+s. Kohteen arvioitu valmistuminen kesällä 2020.

Kivikkokankaan Vaski

Kivikkokankaan Vaski

Kivikkokankaan alueelle kohoaa jo neljäs upea Nastarakennuksen kotikohde. Asunto Oy Kivikkokankaan Vaskessa yhdistyvät omakotitalon luksus ja asunto-osakeyhtiön helppous! Oulun keskustaan vain 7,3 km. Huoneistokoot 2h+k+s, 3h+k+s, 4h+k+s ja 5h+k+s. Kohteen valmistuminen kesällä 2020.


Kivikkokankaan Loimu

Kivikkokankaan Loimu

Suositut Kivikkokankaan Kaski ja Hehku saavat jatkoa! Loimu kohoaa Oulun uudelle Hiukkavaaran asuinalueelle, Kivikkokankaalle. Asuinalueena Kivikkokangas on rauhallinen ja upeat ulkoilumaastot ovat lähellä. Oulun keskustaan vain 7 km. Huoneistokoot 1h+kk+alk, 1-2h+kk+s ja 3h+k+s. Kohde on valmis.

Myytävät autopaikat

Myytävät autopaikat

Kivikkokankaalla vapaana sähköistettyjä autopaikkoja, jotka myydään erillisinä osakkeina.


Tulevat kohteet

Tulevat kohteet

Suosittuja Nasta-koteja on tulossa lisää. Tutustu jo nyt!

Nasta-kodin edut

Nasta-kodin edut

Nasta-kodit rakennetaan paikan päällä, mikä takaa tutkitusti turvalliset rakenteet, saumattoman tiiviyden ja energia-tehokkuuden. Tutustu kaikkiin Nasta-kodin etuihin!