Oppaat

Ensiasunnon ostaminen

Pitkällä tähtäimellä omassa uudessa asunnossa asuminen on edullisempaa kuin vuokra-asuminen. Omistusasuntoa maksettaessa varallisuus kasvaa, kun taas maksettavista vuokrista hyötyy vain vuokranantaja.

Lue lisää

Uuden asunnon ostaminen

Nastarakennuksen kohteet ovat niin sanottuja RS-kohteita. RS-kohteet tarkoittavat uusia asuntoja, joiden myynti aloitetaan jo rakentamisvaiheen aikana ja joissa on ostajien ja yhtiön hyväksi asetettu asuntokauppalain vaatimat turva-järjestelmät.

Lue lisää

Uuden asunnon edut

Vaihtoehtoja miettiessäsi suosittelemme uuden asunnon ostoa. Uusissa asunnoissa rakennusratkaisut ovat huomattavasti kehittyneempiä kuin vanhoissa rakennuksissa.

Lue lisää

Muuttajan opas

Muuttajan oppaaseen olemme koonneet niitä asioita, jotka muuttajan tulisi muistaa tehdä. Lista sisältää tärkeimmät viranomaisten edellyttämät toimenpiteet sekä muita muuton yhteydessä muistettavia ja muuttoa helpottavia asioita.

Lue lisää
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru