Uuden asunnon edut

Vaihtoehtoja miettiessäsi suosittelemme uuden asunnon ostoa. Uusissa asunnoissa rakennusratkaisut ovat huomattavasti kehittyneempiä kuin vanhoissa rakennuksissa.

Vanhojen ja uusien asuntojen laatuerot näkyvät mm. energiatehokkuudessa, tiiveydessä, ääneneristyksessä, kosteudenkestävyydessä, sisäilman laadussa sekä asunnon sähköteknisessä varustelutasossa. Vanhassa asunnossa on lisäksi usein korjattavaa, joten todellinen hankintahinta nousee niissä samalle tasolle kuin uudessakin asunnossa - ellei korkeammaksikin.

Muutto uuteen kotiin on yksi elämän iloisimmista tapahtumista. Olet ensimmäinen joka muuttaa kynnyksen yli, kaikki ympärilläsi on uutta ja käyttämätöntä. Oman kodin ostaminen on turvallinen sijoitus, josta voit pitkällä tähtäimellä saada reilun tuoton.

Saat toiveittesi mukaisen kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Nasta-koteihin uusimmat sisustustrendit. Sisustussuunnittelijan valmiiksi suunnittelemat kokonaisuudet tarjoavat sinulle helpon tavan onnistua - voit luottaa, että kaikki materiaalit sopivat täydellisesti yhteen. Mikäli toiveissasi on jotain aivan muuta asuntosi ja sen materiaalien suhteen sekä olet ajoissa liikkeellä, voit tehdä muutostöitä ja näin saada juuri toiveittesi mukaisen kodin.

Ei remonttihuolia

Uudisasunnossa ei ole remonttihuolia ja ylläpitokustannukset on ennakoitu tarkasti yhtiövastikkeeseen, joka on huomattavasti edullisempi kuin vanhoissa asunnoissa. Uudessa asunnossa asut helposti alusta alkaen!

Matalaenergiatasoa

Rakennusten energiatehokkuusasetukset asettavat vaatimuksia rakennusten energiatehokkaalle suunnittelulle ja toteutukselle. Rakennusmääräykset kiristyvät tulevaisuudessa entisestään ja energiatehokkuus vaikuttaa jo nyt olennaisesti talon arvon säilymiseen ja jälleenmyyntiarvoon.

Nasta-kodit on rakennettu matalaenergiaperiaatteiden mukaisesti. Kodit ovat lämmönpitävyydeltään ja tiiviydeltään erinomaiset, mikä on omiaan vähentämään energiakuluja ja hiilidioksidipäästöjä sekä takaa vedottoman, miellyttävän asumisen ja rakenteiden toimivuuden. Nastarakennus on jo useamman vuoden ajan mitannut rakentamiensa rakennusten tiiviyden varmistaakseen laadun sekä hankkiakseen arvokasta tietoa tuotekehitykseen. Olemmekin sijoittuneet aina Oulun rakennusvalvonnan puolueettomissa seurannoissa kärkipäähän.

Kaukolämpö säästää rahaa ja luontoa

Nasta-kotien lämmitysmuotona on edullinen ja ekologinen kaukolämpö. Kaukolämpö on järkevä lämmitystapa sekä energiakulutuksen että ympäristövaikutusten kannalta. Kaukolämpö on nykyajan energiamuoto ja sen kasvava arvostus näkyy myös kiinteistöjen myyntihinnoissa. Kaukolämpö on huoleton lämmitysmuoto, joka tuo kotiisi aina riittävästi lämpöä ja lämmintä vettä. Nykyaikaiset kaukolämpölaitteet kestävät käytössä pitkään ja niiden huoltotarve on vähäinen.

Raikas ja puhdas sisäilma

Ilmanvaihto on yksi tärkeimmistä asunnon viihtyisyyteen ja ennen kaikkea terveeseen sisäilmaan vaikuttavista seikoista. Raikas ja puhdas ilma, vedottomuus ja kosteuden poisto pitää huolta sekä asukkaista että talon rakenteista. Kun poistoilman lämpö otetaan talteen ja hyödynnetään tuloilman lämmityksessä, säästetään energiaa ja luontoa.

Esteettömyys

Esteettömyys on asumisen laatua. Uusien asuntojen suunnitteluissa on huomioitu uusimmat esteettömyysmääräykset ja ohjeet. Suunnitteluvaiheessa toimivat ratkaisut otetaan huomioon asunnon tyyliin sopivalla tavalla. Toimiva asunto on tilaratkaisuiltaan joustava ja muuttuu eri elämäntilanteiden mukaan, jolloin se on asukkailleen toimiva pidempään. Uusien asuntojen suunnittelussa on otettu huomioon mm. esteettömät piha-alueet, pyörähdysympyrät eteis- ja käytävätiloissa, leveämmät oviaukot, matalammat kynnykset sekä väljemmät kylpyhuoneet.

Uuden Nasta-kodin edut

Ei remonttihuolia

» ei huolta putkiremontista
» ei homeongelman riskiä
» märkätiloissa käytetty sertifioituja materiaaleja ja työmenetelmiä
» laadukkaat rakennusmateriaalit
» äänieristys nykystandardien mukainen

Säästää energiaa ja rahaa

» tiiviit ja vedottomat kodit
» lämmitysmuotona edullinen ja ekologinen kaukolämpö
» lämmöntalteenotto ilmanvaihdossa
» energiaa säästävät kodinkoneet
» veden kulutusta pienentävät vesikalusteet

Esteettömyys

» leveämmät oviaukot
» matalat kynnykset

» pyörähdysympyrät eteis- ja käytävätiloissa
» väljät kylpyhuoneet

Nykyaikainen varustelutaso

» runsaasti antenni- ja pistorasioita
» kaapeli-TV (DVB-C)
» tietoliikennekaapelointi (valmis taloyhtiölaajakaista
nopeassa valokuituverkossa)
» sähköiset palovaroittimet
» pesuhuoneessa tilaa pesutornille
» koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla

» energiaa säästävät kodinkoneet

Nykyaikaiset sisustusratkaisut

» tyylikkäät sisustusratkaisut sisustussuunnittelijan valitsemana
» hyvin varustetut keittiöt
» laatoitetut pesutilat ja wc:t
» laadukkaat parkettilattiat

Nykyaikainen arkkitehtuuri

» rakennuksien näyttävät julkisivut
» asuntojen toimivat tilaratkaisut
» isot, valoisat huoneet

Turvallisuus

» vedeneristetyt kosteat tilat
» vesijohdot suojaputkissa
» vesisulut kaikissa vesikalusteissa
» ei homeongelman riskiä (tiiviit rakenteet ja rakennusmateriaalit parasta M1-luokkaa)
» murtosuojatut ulko-oven saranat
» sähköiset palovaroittimet
» vikavirtasuojatut sähköpistorasiat nykymääräysten mukaisesti

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru