Uuden asunnon edut

Vaihtoehtoja miettiessäsi suosittelemme uuden asunnon ostoa. Uusissa asunnoissa rakennusratkaisut ovat huomattavasti kehittyneempiä kuin vanhoissa rakennuksissa.

Vanhojen ja uusien asuntojen laatuerot näkyvät mm. energiatehokkuudessa, tiiveydessä, ääneneristyksessä, kosteudenkestävyydessä, sisäilman laadussa sekä asunnon sähköteknisessä varustelutasossa.

Vanhassa asunnossa on lisäksi usein korjattavaa, joten todellinen hankintahinta nousee niissä samalle tasolle kuin uudessakin asunnossa - ellei korkeammaksikin.

Muutto uuteen kotiin on yksi elämän iloisimmista tapahtumista. Olet ensimmäinen joka muuttaa kynnyksen yli, kaikki ympärilläsi on uutta ja käyttämätöntä. Oman kodin ostaminen on turvallinen sijoitus, josta voit pitkällä tähtäimellä saada reilun tuoton.

Saat toiveittesi mukaisen kodin

Olemme valinneet Nasta-koteihin uusimmat sisustustrendit. Valmiiksi suunnittelemat kokonaisuudet tarjoavat sinulle helpon tavan onnistua - voit luottaa, että kaikki materiaalit sopivat täydellisesti yhteen.

Mikäli toiveissasi on jotain aivan muuta asuntosi ja sen materiaalien suhteen sekä olet ajoissa liikkeellä, voit tehdä muutostöitä ja näin saada juuri toiveittesi mukaisen kodin.

Ei remonttihuolia

Uudisasunnossa ei ole remonttihuolia ja ylläpitokustannukset on ennakoitu tarkasti yhtiövastikkeeseen, joka on huomattavasti edullisempi kuin vanhoissa asunnoissa. Uudessa asunnossa asut helposti alusta alkaen!

Matalaenergiatasoa

Rakennusten energiatehokkuusasetukset asettavat vaatimuksia rakennusten energiatehokkaalle suunnittelulle ja toteutukselle. Rakennusmääräykset kiristyvät tulevaisuudessa entisestään ja energiatehokkuus vaikuttaa jo nyt olennaisesti talon arvon säilymiseen ja jälleenmyyntiarvoon.

Nasta-kodit on rakennettu matalaenergiaperiaatteiden mukaisesti. Kodit ovat lämmönpitävyydeltään ja tiiviydeltään erinomaiset, mikä on omiaan vähentämään energiakuluja ja hiilidioksidipäästöjä sekä takaa vedottoman, miellyttävän asumisen ja rakenteiden toimivuuden. Nastarakennus on jo useamman vuoden ajan mitannut rakentamiensa rakennusten tiiviyden varmistaakseen laadun sekä hankkiakseen arvokasta tietoa tuotekehitykseen. Olemmekin sijoittuneet aina Oulun rakennusvalvonnan puolueettomissa seurannoissa kärkipäähän.

Kaukolämpö säästää rahaa ja luontoa

Nasta-kotien lämmitysmuotona on edullinen ja ekologinen kaukolämpö. Kaukolämpö on järkevä lämmitystapa sekä energiakulutuksen että ympäristövaikutusten kannalta. Kaukolämpö on nykyajan energiamuoto ja sen kasvava arvostus näkyy myös kiinteistöjen myyntihinnoissa. Kaukolämpö on huoleton lämmitysmuoto, joka tuo kotiisi aina riittävästi lämpöä ja lämmintä vettä. Nykyaikaiset kaukolämpölaitteet kestävät käytössä pitkään ja niiden huoltotarve on vähäinen.

Raikas ja puhdas sisäilma

Ilmanvaihto on yksi tärkeimmistä asunnon viihtyisyyteen ja ennen kaikkea terveeseen sisäilmaan vaikuttavista seikoista. Raikas ja puhdas ilma, vedottomuus ja kosteuden poisto pitää huolta sekä asukkaista että talon rakenteista. Kun poistoilman lämpö otetaan talteen ja hyödynnetään tuloilman lämmityksessä, säästetään energiaa ja luontoa.

Esteettömyys

Esteettömyys on asumisen laatua. Uusien asuntojen suunnitteluissa on huomioitu uusimmat esteettömyysmääräykset ja ohjeet. Suunnitteluvaiheessa toimivat ratkaisut otetaan huomioon asunnon tyyliin sopivalla tavalla. Toimiva asunto on tilaratkaisuiltaan joustava ja muuttuu eri elämäntilanteiden mukaan, jolloin se on asukkailleen toimiva pidempään. Uusien asuntojen suunnittelussa on otettu huomioon mm. esteettömät piha-alueet, pyörähdysympyrät eteis- ja käytävätiloissa, leveämmät oviaukot, matalammat kynnykset sekä väljemmät kylpyhuoneet.

Uuden Nasta-kodin edut

Ei remonttihuolia

 ei huolta putkiremontista
 ei homeongelman riskiä
 märkätiloissa käytetty sertifioituja materiaaleja ja työmenetelmiä
 laadukkaat rakennusmateriaalit
 äänieristys nykystandardien mukainen

Säästää energiaa ja rahaa

 tiiviit ja vedottomat kodit
 lämmitysmuotona edullinen ja ekologinen kaukolämpö
 lämmöntalteenotto ilmanvaihdossa
 energiaa säästävät kodinkoneet
 veden kulutusta pienentävät vesikalusteet

Esteettömyys

 leveämmät oviaukot
 pyörähdysympyrät eteis- ja käytävätiloissa
 väljät kylpyhuoneet
 matalat kynnykset

Nykyaikainen varustelutaso

 runsaasti antenni- ja pistorasioita
 kaapeli-TV (DVB-C)
 tietoliikennekaapelointi (valmis taloyhtiölaajakaista nopeassa valokuituverkossa)
 sähköiset palovaroittimet
 pesuhuoneessa tilaa pesutornille
 koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla
 energiaa säästävät kodinkoneet

Nykyaikaiset sisustusratkaisut

 tyylikkäät sisustusratkaisut
 hyvin varustetut keittiöt
 laatoitetut pesutilat ja wc:t

Nykyaikainen arkkitehtuuri

rakennuksien näyttävät julkisivut
asuntojen toimivat tilaratkaisut
isot, valoisat huoneet

Turvallisuus

vedeneristetyt kosteat tilat
vesijohdot suojaputkissa
vesisulut kaikissa vesikalusteissa
ei homeongelman riskiä (tiiviit rakenteet ja rakennusmateriaalit parasta M1-luokkaa)
murtosuojatut ulko-oven saranat
sähköiset palovaroittimet
vikavirtasuojatut sähköpistorasiat nykymääräysten mukaisesti

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru