Nastarakennus Oy

Uuden kodin ostaminen on elämän suurimpia ja tärkeimpiä asioita. Siksi kannattaakin valita rakentaja, jonka vastuullisuuteen ja osaamiseen voit luottaa. Parhaat kodit rakennetaan taidolla ja sydämellä.

Oululainen Nastarakennus Oy on panostanut laadukkaaseen rakentamiseen jo vuodesta 1994. Toiminnan taustalla on vuosikymmenet ja sukupolvet ylittävä ymmärrys siitä, mitä hyvältä kodilta vaaditaan. Nastarakennus rakentaa vankalla ammattitaidolla laadukkaita ja viihtyisiä kerros- ja rivitaloja. Kaikki kohteet ovat vapaarahoitteisia omistusasuntoja. Toiminnan perustana on yli 40 vuoden kokemus liike-, teollisuus- ja asuntorakentamisesta
valtakunnallisesti. Koteja Ouluun ja naapurikuntiin on valmistunut kaikkiaan jo yli 900. Nastarakennuksen työmiehet ovat yrityksen omia, palkkalistoilla olevia ammattilaisia; se takaa laadun ja on avain jatkuvalle kehittymiselle.

Yritys on Rakennusteollisuus RT:n jäsenyritys. Nastarakennus Oy on luokiteltu toistuvasti korkeimpaan luottoryhmään AAA, Kauppalehden Menestyjä-yritykseksi sekä Suomen vahvimpien yritysten joukkoon.

Nastarakennus Oy on kokenut ja arvostettu asuntorakentaja, joka tunnetaan rakentamisen korkeasta laadusta, ammattitaitoisista työntekijöistä ja tyytyväisistä asiakkaista. Nasta-koti on varma ja turvallinen valinta!

Taito tehdä koteja

Nasta-kotien toimivuuden lähtökohtana on arvostettu arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy, jolla on pitkä asuntotuotannon suunnittelukokemus. Taitavana arkkitehtina Veli tietää suomalaisen asumisen tarpeet ja käyttääkin neliöt tehokkaasti asujien hyödyksi. Tunnusomaista ovat valoisat ja avarat huonetilat. Nasta-kodeissa valo tulviikin sisälle isoista ikkunoista. Nastarakennus on alusta lähtien mukana arkkitehtitoimiston kanssa suunnittelemassa onnistuneita ja toimivia pohjaratkaisuja. Laadustaan kiitetyt Nasta-kodit rakennetaan turvallisesti ja ammattitaidolla paikan päällä kappaletavarasta. Näin saadaan lämpimät, energiatiiviit ja oikeaoppiset rakenteet.

Nasta-koteihin valitut sävyt ja materiaalit ovat yhteensopivia ja näin on luotu yhtenäinen, aikaa kestävä ja kaunis kokonaisuus. Lisäksi muutamat harkitut yksityiskohdat luovat näyttävyyttä.

Tyytyväiset asiakkaat

Nastarakennus on jo useamman vuoden ajan toteuttanut asiakastyytyväisyyskyselyitä varmistaakseen laadun sekä hankkiakseen arvokasta tietoa tuotekehitykseen. Nastarakennus on saanut asiakkailta erityisesti kiitosta hinta-laatusuhteesta, huoneistojen pohjaratkaisuista, tilojen toimivuudesta, laadukkaista pintamateriaaleista sekä kohteiden ulkoarkkitehtuurista. Asiakkaat ovat olleet erityisen tyytyväisiä laatuun, asiakaspalveluun sekä ammattitaitoon ja joustavuuteen.

Luotettava rakentaja

Nastarakennus on Rakennusteollisuus RT:n jäsenyritys. Liiton jäseniksi hyväksytyt rakennusliikkeet pitävät tärkeinä huolellista rakentamista ja asiakkaan tyytyväisyyttä.

Nastarakennus Oy on luokiteltu korkeimpaan luottoluokkaan AAA. Vaatimuksena tähän korkeimpaan luottoluokkaan (AAA) pääsemiselle on erinomaiset talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. AAA-luokitus siis tarkoittaa, että yrityksen kyky vastata maksusitoumuksistaan on erittäin hyvä ja todennäköisyys ajautua konkurssiin on erittäin pieni. Korkeimpaan AAA-luokkaan on päässyt vain 3,0 % Suomen yrityksistä.

Nastarakennus on valittu Kauppalehden Menestyjä-yritykseksi. Menestyjäluokitus on luonteeltaan sekä rahoituksellista riskiä että liiketaloudellista menestystä mittaava. Kauppalehden Menestyjiin kuuluu vain 6 % suomalaisista osakeyhtiöistä. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Lisätietoja: Kauppalehti.fi »

Suomen Asiakastieto Oy:n Suomen Vahvimmat sertifikaattiin oikeutettuja ovat Rating Alfan kahteen ylimpään luottoluokkaan kuuluvat yritykset, joihin yltää vain noin 10 % kaikista yrityksistä ja vain 3 % rakentamistoimialan yrityksistä, johon Nastarakennus Oy kuuluu. Nastarakennus Oy on yltänyt tähän parhaaseen luokkaan sertifikaatin julkaisemisesta alkaen, vuodesta 2007 lähtien. Suomen Vahvimmat -luokitus on todisteena yrityksen erinomaisesta luottokelpoisuudesta ja osoitus toiminnan tehokkuudesta, joten Nastarakennus on asiakkaille turvallinen asunnon tuottaja. Lisätietoja: Suomen Asiakastieto Oy »

Arvostetut yhteistyökumppanit

Nastarakennus-kotien arkkitehtisuunnittelusta vastaa arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy. Myös muut yhteistyökumppanit ovat alallaan menestyneitä osaajia, joiden kädenjälki on näkynyt jo vuosia suomalaisten kotien suunnittelussa, rakentamisessa ja sisustamisessa.
Katso yhteistyökumppanit »