Nastarakennus Oy

Uuden kodin ostaminen on elämän suurimpia ja tärkeimpiä asioita. Siksi kannattaa valita rakentaja, jonka vastuullisuuteen ja osaamiseen voit luottaa. Parhaat kodit rakennetaan taidolla ja sydämellä.

Oululainen Nastarakennus Oy on panostanut laadukkaaseen rakentamiseen jo vuodesta 1994. Toiminnan taustalla on vuosikymmenet ja sukupolvet ylittävä ymmärrys siitä, mitä hyvältä kodilta vaaditaan. Nastarakennus rakentaa vankalla ammattitaidolla laadukkaita ja viihtyisiä kerros- ja rivitaloja. Kaikki kohteet ovat vapaarahoitteisia omistusasuntoja. Toiminnan perustana on yli 40 vuoden kokemus liike-, teollisuus- ja asuntorakentamisesta
valtakunnallisesti. Koteja Ouluun ja naapurikuntiin on valmistunut kaikkiaan jo yli 750. Nastarakennuksen työmiehet ovat yrityksen omia, palkkalistoilla olevia ammattilaisia; se takaa laadun ja on avain jatkuvalle kehittymiselle.

Yritys on Rakennusteollisuus RT:n ja Suomen Yrittäjien jäsenyritys. Nastarakennus Oy on luokiteltu toistuvasti korkeimpaan luottoryhmään AAA.

Nastarakennus Oy on kokenut ja arvostettu asuntorakentaja, joka tunnetaan rakentamisen korkeasta laadusta, ammattitaitoisista työntekijöistä ja tyytyväisistä asiakkaista. Nasta-koti on varma ja turvallinen valinta!

Taito tehdä koteja

Nasta-kotien toimivuuden lähtökohtana on arvostettu arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy, jolla on pitkä asuntotuotannon suunnittelukokemus. Taitavana arkkitehtina Veli tietää suomalaisen asumisen tarpeet ja käyttääkin neliöt tehokkaasti asujien hyödyksi. Tunnusomaista ovat valoisat ja avarat huonetilat. Nasta-kodeissa valo tulviikin sisälle isoista ikkunoista ja ulkona loistavat ylelliset yksityiskohdat, mm. lasiset valokateterassit. Nastarakennus on alusta lähtien mukana arkkitehtitoimiston kanssa suunnittelemassa onnistuneita ja toimivia pohjaratkaisuja. Kaikki kohteet on uniikkeja, juuri kyseiselle alueelle ja tontille suunniteltuja koteja. Laadustaan kiitetyt Nasta-kodit rakennetaan turvallisesti ja ammattitaidolla paikan päällä kappaletavarasta. Näin saadaan lämpimät, energiatiiviit ja oikeaoppiset rakenteet.

Nasta-kotien sisustussuunnittelija on valinnut värit ja materiaalit hyvin yhteensopiviksi ja luonut näin yhtenäisen, aikaa kestävän ja kauniin kokonaisuuden. Lisäksi muutamat harkitut yksityiskohdat luovat näyttävyyttä.

Tyytyväiset asiakkaat

Nastarakennus on jo useamman vuoden ajan toteuttanut asiakastyytyväisyyskyselyitä varmistaakseen laadun sekä hankkiakseen arvokasta tietoa tuotekehitykseen. Nastarakennus on saanut asiakkailta erityisesti kiitosta hinta-laatusuhteesta, huoneistojen pohjaratkaisuista, tilojen toimivuudesta, laadukkaista pintamateriaaleista sekä kohteiden ulkoarkkitehtuurista. Asiakkaat ovat olleet erityisen tyytyväisiä laatuun, asiakaspalveluun sekä ammattitaitoon ja joustavuuteen.

Pätevä ammattilainen

Nastarakennus on Rakennusteollisuus RT:n jäsenyritys. Liiton jäseniksi hyväksytyt rakennusliikkeet pitävät tärkeinä huolellista rakentamista ja asiakkaan tyytyväisyyttä.

Luotettava rakentaja

Nastarakennus Oy on luokiteltu korkeimpaan luottoluokkaan AAA. Vaatimuksena tähän korkeimpaan luottoluokkaan (AAA) pääsemiselle on erinomaiset talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. AAA-luokitus siis tarkoittaa, että yrityksen kyky vastata maksusitoumuksistaan on erittäin hyvä ja todennäköisyys ajautua konkurssiin on erittäin pieni. Lisätietoja: Bisnode.com »  Luokittelun perusteista »

Suomen Asiakastieto Oy:n Suomen Vahvimmat sertifikaattiin oikeutettuja ovat Rating Alfan kahteen ylimpään luottoluokkaan kuuluvat yritykset, joihin yltää vain noin 10 % kaikista yrityksistä ja vain 3 % rakentamistoimialan yrityksistä, johon Nastarakennus Oy kuuluu. Nastarakennus Oy on yltänyt tähän parhaaseen luokkaan sertifikaatin julkaisemisesta alkaen, vuodesta 2007 lähtien. Suomen Vahvimmat -luokitus on todisteena yrityksen erinomaisesta luottokelpoisuudesta ja osoitus toiminnan tehokkuudesta, joten Nastarakennus on asiakkaille turvallinen asunnon tuottaja.
Lisätietoja: Suomen Asiakastieto Oy »

Nastarakennus Oy on Suomen Yrittäjät jäsenyritys. Suomen Yrittäjät on elinkeinoelämän suurin, yli 116 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö. Mukana on yrityksiä kaupan, liikenteen, palvelujen, teollisuuden ja urakoinnin toimialoilta. Suomen Yrittäjät haluaa parantaa yrittäjien asemaa, yrittämisen edellytyksiä sekä rakentaa parempaa yrittäjyyden yhteiskuntaa. Tavoitteena on, että menestyvien yritysten ja yrittäjien määrä lisääntyy ja yrittäjien taloudellinen ja sosiaalinen asema paranee. Järjestön oman toiminnan lähtökohtana ovat yrittäjyyden perusarvot; vapaus, vastuu ja luovuus.

Arvostetut yhteistyökumppanit

Nastarakennus-kotien arkkitehtisuunnittelusta vastaa arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy. Myös muut yhteistyökumppanit ovat alallaan menestyneitä osaajia, joiden kädenjälki on näkynyt jo vuosia suomalaisten kotien suunnittelussa, rakentamisessa ja sisustamisessa.
Katso yhteistyökumppanit »