Nastarakennus Oy

Taidolla koteja jo 30 vuotta

Parhaat kodit rakennetaan taidolla ja sydämellä

Uuden kodin ostaminen on elämän suurimpia ja tärkeimpiä asioita. Siksi kannattaakin valita rakentaja, jonka vastuullisuuteen ja osaamiseen voit luottaa. Parhaat kodit rakennetaan taidolla ja sydämellä.

Oululainen Nastarakennus Oy on panostanut laadukkaaseen rakentamiseen jo vuodesta 1994. Toiminnan taustalla on vuosikymmenet ja sukupolvet ylittävä ymmärrys siitä, mitä hyvältä kodilta vaaditaan. Nastarakennus rakentaa vankalla ammattitaidolla laadukkaita ja viihtyisiä erillis-, pari-, rivi-, luhti- ja kerrostaloja. Kaikki kohteet ovat vapaarahoitteisia omistusasuntoja. Toiminnan perustana vankka kokemus liike-, teollisuus- ja asuntorakentamisesta valtakunnallisesti. Nastarakennuksen työmiehet ovat yrityksen omia, palkkalistoilla olevia ammattilaisia; se takaa laadun ja on avain jatkuvalle kehittymiselle.

Nastarakennus Oy on luokiteltu toistuvasti korkeimpaan luottoryhmään AAA, Kauppalehden Menestyjä-yritykseksi sekä Suomen vahvimpien yritysten joukkoon.

Taito tehdä koteja

Nasta-kotien toimivuuden lähtökohtana on arvostettu arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy, jolla on pitkä asuntotuotannon suunnittelukokemus. Taitavana arkkitehtitoimistona he tietävät suomalaisen asumisen tarpeet ja käyttävät neliöt tehokkaasti asujien hyödyksi. Tunnusomaista ovat valoisat ja avarat huonetilat. Nasta-kodeissa valo tulviikin sisälle isoista ikkunoista.

Nastarakennus on alusta lähtien mukana arkkitehtitoimiston kanssa suunnittelemassa onnistuneita ja toimivia pohjaratkaisuja. Laadustaan kiitetyt Nasta-kodit rakennetaan turvallisesti ja ammattitaidolla paikan päällä kappaletavarasta. Näin saadaan lämpimät, energiatiiviit ja oikeaoppiset rakenteet.

Nasta-kotien jokainen rakenteellinen yksityiskohta ja kaikki materiaalit ovat tarkkaan harkittuja. Nastarakennuksen valitsemat yhteistyökumppanit ovat oman alansa huippuosaajia ja tuotteet parhaita laatumerkkejä. Yhteistä kaikille on: tyytyväinen asiakas on kunnia-asia.

Arvot

Toimintamme perustuu neljään arvoon, jotka ohjaavat toimintaamme ja varmistavat toimintamme laadun.

Rehellisyys

Me Nastarakennuksella teemme koteja sydämellä – kuin tekisimme niitä itsellemme. Seisomme rehdisti ja rehellisesti laatumme takana. Uskallamme nostaa itsemme ja kasvomme esiin, koska uskomme siihen, mitä teemme. Varmistamme, että asiakkaamme voi luottaa antamiimme tietoihin ja lupauksiin.

Vastuullisuus

Rakennamme Nasta-kodit asiakasta, ympäristöä, henkilöstöä ja yhteistyökumppaneita arvostaen. Vastaamme työmme laadusta ja rakennamme kestävää, emme kertakäyttöistä. Me rakennamme koteja, joissa itsekin asuisimme.

Täsmällisyys

Haluamme olla yksi parhaista alallamme, ja tässä meitä auttaa tarkkuus ja täsmällisyys jokapäiväisessä työssämme. Teemme työmme tinkimättömästi ja laadukkaasti. Panostamme jokaisen kohteen huolelliseen suunnitteluun ja pyrimme täyteen asiakastyytyväisyyteen.

Jatkuva kehittyminen

Haluamme kehittyä ja varmistaa menestyksemme jatkossakin. Olemme ylpeitä ammatillisesta osaamisestamme ja kehitämme sitä jatkuvasti. Kuuntelemalla asiakkaitamme, työntekijöitämme ja yhteistyökumppaneitamme kehitymme jatkuvasti paremmaksi.

Ylivoimatekijät

Nasta-kotien jokainen rakenteellinen yksityiskohta ja kaikki materiaalit ovat tarkkaan harkittuja. Paikalla rakentaminen takaa turvalliset rakenteet, saumattoman tiiviyden ja energiatehokkuuden.

Rakentamistapa: paikalla rakentaminen
Tinkimätön suunnittelu
Mahdollisuus muutoksiin
Paikallinen rakennusliike
100-prosenttisesti kotimainen
Pitkäaikainen ja vakavarainen rakennusliike
Kaikki yhdellä sopimuksella, avaimet käteen
Arvostetut yhteistyökumppanit
Todella toimivat pohjaratkaisut
Valoisat huoneet
Hyvin ja huolella tehty

Paikalla rakentaminen on energiatehokas

Nastarakennuksen vakiintunut rakentamistapa on perusta laadukkaalle lopputulokselle. Rakennamme oikeaoppisesti ensin vesikaton suojaamaan sateelta, minkä jälkeen seinäeristeet asennetaan tuulensuojalevyn suojaan. Näin eristeet pysyvät kuivina. Kuiva ja suunnitelmallisesti tehty rakenne on lämmin, turvallinen ja säilyttää arvonsa.

Jokainen työvaihe tarkkaan suunniteltu ja tehty

Kaikki työvaiheet, rakenneratkaisut ja materiaalit on tarkkaan suunniteltu ja harkittu. Maanrakennus-, rakennustekniset-, sähkö- ja LVI-työt, maalaukset, laatoitukset, kalustus, listoitukset sekä pihatyöt nurmikylvöineen ja istutuksineen, kaikki huolellisesti ja valmiiksi tehtynä. Nasta-koti on ammattilaisten rakentama ja sisustama viimeistä listaa myöten.

Kodinkansio, monipuolinen ohje asumiseen

Kaikki Nasta-kodin omistajat saavat hyödyllisen kodinkansion. Olemme keränneet yksiin kansiin kodin käyttö-, hoito- ja huolto-ohjeita – lattioista kattoihin. Kansiosta löytyy myös ulkopuolen, kuten pihanhoitoon, liittyviä ohjeita. Oikein käytetty ja huollettu koti pysyy pitkään kunnossa ja on miellyttävä asua.

Tyytyväiset asiakkaat

Nastarakennus on jo useamman vuoden ajan toteuttanut asiakastyytyväisyyskyselyitä varmistaakseen laadun sekä hankkiakseen arvokasta tietoa tuotekehitykseen. Nastarakennus on saanut asiakkailta erityisesti kiitosta hinta-laatusuhteesta, huoneistojen pohjaratkaisuista, tilojen toimivuudesta, laadukkaista pintamateriaaleista sekä kohteiden ulkoarkkitehtuurista. Asiakkaat ovat olleet erityisen tyytyväisiä laatuun, asiakaspalveluun sekä ammattitaitoon ja joustavuuteen.

Vahva suositus asiakkailtamme

Asiakastyytyväisyyskysely

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru