Fregatin Villat Kalevan asuntopuntarissa

11.03.2024
Kalevan asuntopuntari arvioi Fregatin Villan B-talon 4h+k+s 91,5 m².

Asuntopuntari arvioi artikkelissaan taloa B, joka on sisustukseltaan premium-tasoa. Sama pohjaratkaisu on tarjolla peilikuvana taloissa E ja F, joiden hinta on pro-sisustuksella varustettuna hieman edullisempi. Lähes sama pohjaratkaisu löytyy basic-sisustuksella talosta C vieläkin huokeammalla hinnalla. Siinä suurimpana erona päämakuuhuoneen pukeutumistila on korvattu tavanomaisilla kiintokomeroilla.

Fregatin Villoissa on tarjolla muutamia erilaisia valmiita pohjaratkaisuja. Kaikki on kuitenkin räätälöitävissä omien toiveiden mukaisesti. Etelään avautuvilla terasseilla on lasitusmahdollisuus. Lisäksi jokaiseen taloon kuuluu katospaikka kahdelle autolle ja polkupyörille, sekä vähintään kuuden neliön lämmin varastotila.

Talon B pukeutumishuone vaatesäilytyksellä on mukava tapa tuoda arkeen pientä luksusta ja makuuhuoneen sisustukseen viihtyisyyttä. Erillinen kodinhoitotila lisää puolestaan arjen sujuvuutta. Alakerta oleskelutiloineen on toimiva paketti.

Kalevan tilaajat voivat lukea koko jutun täältä.

Tutustu lisää Fregatin Villojen koteihin >

 

 

 

 

Takaisin
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru