Fregattipiha - rakennuslupa myönnetty

05.05.2023
Rakennuslautakunta on hyväksynyt Asunto Oy Fregattipihan rakennuslupahakemuksen. Työt Fregattipihan tontilla aloitetaan ensi viikolla ja kohteen arvioitu valmistumisaika on kesäkuussa 2024.

Fregattipihan upeat kodit nousevat pian Oulun parhaalle merenrantapaikalle Pateniemenrantaan! Rakennuslautakunta on hyväksynyt Asunto Oy Fregattipihan rakennuslupahakemuksen. Kohde rakentuu osoitteeseen Purjelaivankaari 4-8, 90800 Oulu. Fregattipihaan rakennetaan yhteensä 18 kaunista erillis- ja paritalokotia.

Tänään sovitulla kaupalla korkeasta laadustaan tunnettu kotimainen Profin on valittu kohteen lasiliukuseinien toimittajaksi. Lasiliukuseinä tuo kotiin valoa ja avaruutta ja mahdollistaa lumoavasta merimaisemasta nauttimisen suoraan omalta kotisohvalta.

Premium-tason kotien kiintokalusteet on tilattu puusepäntyönä paikalliselta Arkkikalusteelta. Laadukkaat materiaalit luovat puitteet ainutlaatuiselle asumiselle. Upeiden merenrantakotien sävymaailma on suunniteltu yhdessä arkkitehdin ja sisustussuunnittelijan kanssa harmoniseksi ja luonnonmukaiseksi kokonaisuudeksi, joka on saanut inspiraationsa merellisestä ympäristöstään.

Virkistävä merellisyys tarjoaa alueen asukkaille monia mahdollisuuksia. Näissä kodeissa harrastukset ovat jo kotiovella. Ranta-alue tarjoaa monipuolisia virikkeitä vapaa-ajan viettoon ja houkuttelee hiihtämään, lenkkeilemään, suppailemaan tai vaikka purjehtimaan. Syväväylä antaa mahdollisuuden tuoda oman veneen lähes kotiportailla sijaitsevaan satamaan. Kalastuksesta kiinnostuneiden ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan: läheisen Kraaselin saaren ranta on kuulu ahvenistaan.

Suuren suosion herättäneestä Fregattipihasta on lähes kaikki kodit varattu. Vielä on kuitenkin upeita koteja vapaana! Vaikka toivomasi asunto olisikin jo varattu, kannattaa liittyä varausjonoon. Jos asunnon ensimmäinen varaaja päättää luopua varauksestaan, tarjotaan asuntoa varausjonossa seuraavana olevalle. Varaus on maksuton.

Kysy lisätietoa asuntomyyjältämme, Mika Saarikivi, 040 7050 227.

Tutustu Fregattipihaan ja varaa oma merenrantakotisi

Takaisin
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru