Uusi merenrantakohde Ouluun

24.02.2023
Yksi Oulun kaikkien aikojen parhaista merenrantakohteista alkaa vihdoin rakentumaan. Pateniemenrantaan rakentuvalle tontille valmistuu yhteensä 18 kotia, erillis- ja paritaloihin.

Veneenveistäjänranta sijaitsee Pateniemen historiallisella alueella, jonne kuuluisa laivavarvi perustettiin vuonna 1857. Siitä saakka ovat alueen asukkaat nauttineet meren ja rannan läheisyydestä sekä kokeneet meren läsnäolon arjessaan. Laivavarvi eli telakka oli Suomen suurimpia ja alun perin täysin oululaisten omistama. Lukuisat maailmalle seilanneet fregatit ja parkkilaivat saivat syntynsä täällä. Tätä erityistä historiaa peilaten Nastarakennus on valinnut kohteen nimeksi Fregattipihan.

Fregattipihan kodit on suunnitellut arvostettu oululainen Arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy. Projektiarkkitehti Jonna Kallinen kertoo, että kohteen ainutlaatuinen sijainti ja välitön merellisyys ovat toimineet arkkitehtuurin inspiraationa. Rakennusten toiseen kerrokseen sijoitetuista oleskelutiloista avautuu merimaisema laajojen ikkunapintojen välityksellä – muuttuvaa merta ja taivaanrantaa pääsee ihailemaan omalta kotisohvalta. Kohteen arkkitehtuurissa merellisyys on tavoitettu rauhallisen vaaleilla puupinnoilla, jotka on yhdistetty tummiin yksityiskohtiin ja ajattomaan muotokieleen.

Nastarakennuksen toimitusjohtaja Aki Heikkinen pitää tärkeänä, että kohteesta tulee laadukas ja tasokas kokonaisuus. ”Kaikkiin asuntoihin tulee laajat katetut terassit, joissa on leppoista nautiskella grilli-illoista yhdessä ystävien kanssa. Kiintokalusteet teetetään puusepäntyönä paikallisella Arkkikalusteella. Autoille on joko autotalli tai autokatos heti sisäänkäynnin vieressä”. Aki luettelee kohteen ominaisuuksia ja huomauttaa myös, että Nastarakennukselle asiakastyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeää. ”Tästä osoituksena saimme viimeisimmässä asiakastutkimuksessa jokaiselta asiakkaalta erinomaisen palautteen. Sata prosenttia asiakkaistamme suosittelee meitä ja olisi valmis ostamaan meiltä myös uudelleen. Tästä tuloksesta olemme hyvin kiitollisia ja pyrimme jatkamaan samaan malliin” Aki kertoo, silmin nähden tyytyväisenä tuloksesta.

Nastarakennuksen myyntijohtaja Riku Kimpimäki kertoo, että kohteen erillistalot ovat hyvin omakotitalo tyyppisiä omine pihoineen ja laajoine terasseineen. Omakotitalosta poiketen erillistalon ostaminen on verotuksellisesti edullisempaa ja taloyhtiössä elämä on jonkin verran helpompaa, kun kaikesta ei tarvitse huolehtia itse. Fregattipihan kotien ennakkomateriaaliin voi jo nyt tutustua fregattipiha.fi osoitteessa. Riku kertoo, että netissä voi tutustua kohteen ennakkomateriaaliin jo ennen, kuin varsinainen varaus alkaa. Riku kannustaakin käymään sivustolla ”siellä voi tarkemmin tutustua kohteeseen ja jos jättää yhteystiedot, niin saa ensimmäisenä tiedon, kun kohde tulee varattavaksi. Varauksia alamme ottamaan vastaan piakkoin, kun kohteen lopulliset suunnitelmat valmistuvat” Riku sanoo.

Lue lisää

Takaisin
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru