Fregattipihan maatyöt alkavat

28.04.2023
Upean merenrantakohteemme Fregattipihan maatyöt alkavat. Kohteen arvioitu valmistuminen on kesäkuussa 2024.

Rakennustyöt Fregattipihan suositussa kohteessa pääsevät nyt alkamaan rakennusvalvonnan myönnettyä kohteelle luvan maatöiden aloittamiseen. Kaivinkoneet aloittavat työnsä ja kuokka isketään maahan jo pian vapun jälkeen.

Fregattipihalla yhdistyvät lumoava merellisyys ja kaupungin läheisyys. Upealle merenrantapaikalle rakennetaan yhteensä 18 kaunista erillis- ja paritaloa. Kodeista avautuu merelle ainutlaatuinen panoraamamaisema, jota pääset ihailemaan asunnon toisen kerroksen isolta lasitetulta parvekkeelta. Henkeäsalpaavasta merimaisemasta on mahdollista nauttia myös kodin oleskelutiloista laajojen ikkunapintojen ansiosta.

Vielä ehdit varaamaan viimeisiä vapaana olevia asuntoja tai liittymään varausjonoon. Jos asunnon ensimmäinen varaaja päättää jostain syystä luopua varauksestaan, tarjotaan asuntoa varausjonossa seuraavana olevalle. Kannattaa siis liittyä varausjonoon, vaikka toivomasi asunto olisikin varattu. Varaus on maksuton.

Ota rohkeasti yhteyttä asuntomyyjäämme, Mika Saarikivi, 040 7050 227. Pidämme esittelyjä tontilla silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Tutustu Fregattipihaan ja varaa tuleva kotisi

Takaisin
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru