Hiukkavaaran Kajon maatyöt on aloitettu

11.05.2021
Uuden kohteemme Hiukkavaaran Kajon maatyöt on aloitettu. Kohteen arvioitu valmistuminen on kesällä 2022.

Asunto Oy Hiukkavaaran Kajon maatyöt on aloitettu. Kohteen arvioitu valmistumisaika on kesällä 2022.

Tämä rauhalliselle paikalle rakennettava kohde tulee aivan Hiukkavaaran keskukseen, osoitteeseen Rumpumarssi 10, 90670 Oulu.

Asunto Oy Hiukkavaaran Kajo on arvostetun arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy:n suunnittelema yhtiö, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty ja valittu. Huolellinen suunnittelu näkyy kodeissa tyylikkäänä arkkitehtuurina, arjen mukavuutena ja edullisena asumisena.

Asunto Oy Hiukkavaaran Kajoon rakentuu kaksikerroksisia paritaloja ja erillistaloja, yhteensä 14 upeaa kotia. Huoneistokoot 4h+k+s 97,0 m², 5h+k+s 112,0 m² ja 5h+k+s 122,0 m². Kohteessa on kiinnitetty erityistä huomiota asumismukavuuteen. Kajon kodit sopivat ihanteellisesti perheille, jotka etsivät helppoa asumista ilman pihatöitä. Arjen vaivattomuutta tuovat kotien yhteydessä sijaitsevat autopaikat. Kotien kruununa ovat isot kattoterassit, jotka ovat osin katettu. Katetussa osassa on lasitusmahdollisuus.

Asemapiirros »

Pohjapiirrokset ja julkisivukuvat »

Kohteen hinnasto vahvistetaan myöhemmin.

Otamme jo nyt vastaan varauksia jonotusperiaatteella, ota yhteyttä asuntomyyjäämme, Mika Saarikivi, 040 7050 227.

 

 

 

 

 

 

 

Takaisin
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru