Hiukkavaaran nopeasti kehittyvä asuinalue kiehtoo Välkkeen uusia asukkaita

26.06.2023
Hiukkavaaran Välke on valmistunut ja asukkaat ovat päässeet muuttamaan uusiin koteihinsa.

Välke on  idyllinen, 11 kodin erillis- ja paritaloyhtiö, joka sijaitsee kävelymatkan päässä Hiukkavaaran monipuolisista palveluista.

Sijainti ja toimiva koti ovat olleet usean asukkaan kohdalla tärkeimmät kriteerit uudelle kodille:

"Hiukkavaara tuntui nopeasti kehittyvältä uudelta asuinalueelta, jossa asuu paljon lapsiperheitä ja omalle lapselle uusia kavereita. Muuton jälkeen tuntuma on vain vahvistunut. Tykkään Hiukkavaaran ja etenkin Välkkeen kaavasta ja arkkitehtuurista: se sopii hyvin tiiviiseen asuinkeskusrakentamiseen. Tila on käytetty tehokkaasti, mutta omaa rauhaa löytyy silti. Ei yritetäkään rakentaa kaikkiin koteihin perinteistä takapihaa naapurin ikkunoiden viereen tai vasten metsää. Rakennuskanta on modernia, luonnonläheistä ja silti iloisen värikästä; näkee erilaisia ratkaisuja."

"Välkkeen asunnossa eläminen on alkanut todella mukavasti ja sujuvasti. Pohjaratkaisu tuntuu muutonkin jälkeen toimivalta ja mieluisalta. Tilaa ei ole liikaa eikä turhaan, joka oli yksi kriteeri asunnon valinnassa. Rakentemisen ja pintatöiden laatu vaikuttaa erinomaiselta. Yhtiön talojen muodostama sisäpiha tuntuu tosi kivalle. Vaikka Hiukkavaara on rakennettu tosi tiiviisti, tässä se tuo kivaa oman pihan ja tilan tuntua."

Olemme lisänneet kattavasti valokuvia kohteesta kuvagalleriaamme.

Tutustu tästä Välkkeen valokuviin

Takaisin