Hiukkavaaran Välkkeen tontilla puut kaadettu

06.05.2022
Uusimman kohteemme Asunto Oy Hiukkavaaran Välkkeen rakennustyöt alkavat. Puusto on kaadettu tänään ja maatyöt aloitetaan toukokuun puolivälissä. Kohteen arvioitu valmistuminen on kesäkuussa 2023.

Uusimman kohteemme Asunto Oy Hiukkavaaran Välkkeen rakennustyöt alkavat. Puusto on kaadettu tänään ja maatyöt aloitetaan toukokuun puolivälissä. Kohteen arvioitu valmistumisaika on kesäkuu 2023. Kohde rakentuu osoitteeseen Valamarssi 1, 90670 Oulu.

Asunto Oy Hiukkavaaran Välkkeeseen rakennetaan kaksikerroksisia erillis- ja paritaloja, huoneistokoot 3h+kt+s 79,5 m², 4h+kt+s 87,5 m² ja 4h+kt+s 90,5 m².

Arjen vaivattomuutta tuovat kotien yhteydessä sijaitsevat autopaikat, jotka sisältyvät asunnon hintaan. Kaikissa asunnoissa on kaksi autopaikkaa; autokatospaikka ja autopaikka. Kotien kruununa ovat isot kattoterassit, jossa pääset perheesi kanssa viettämään aikaa, omassa rauhassa. Alakerrassa on isot terassit, joissa on lasitusmahdollisuus.

Hiukkavaara sijaitsee hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien läheisyydessä. Oulun keskustaan matkaa on vain 7 km. Kävelymatkan päässä kohteesta sijaitsevat ruokakauppa, koulu, kirjasto ja päiväkoti. Alueella on loistavat liikuntamahdollisuudet, lähellä sijaitsevat koulun jalkapallo-/jääkiekkokentät, valaistu kuntorata/hiihtolatu sekä uusi Padelhalli.

Otamme jo varauksia vastaan. Kysy lisätietoa asuntomyyjältämme, Mika Saarikivi, 040 7050 227.

Asemapiirros »
Pohjapiirrokset »

Takaisin
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Hyväksy
Kiellä
Peru