Jäälin Solina nyt ennakkomarkkinoinnissa

03.01.2023
Ennakkomarkkinoinnissa uusi kohde Jäälinjärven läheisyyteen. Asunto Oy Jäälin Solinaan rakentuu 28 laadukasta erillis- ja rivitalokotia. Kohde rakentuu osoitteeseen Rantatie 3, 90940 Jääli.

Kohde sijoittuu valmiille omakotialueelle, jossa Jäälinmajan uimaranta, ulkoilureitit ja luonto ovat lähellä. Kävelymatkan päässä ovat kauppa, apteekki, päiväkoti ja jäähalli sekä tenniskentät.

Avaralle tontille tulee yhdeksän erillistaloa, joiden terassit ja pihat ovat etelä-länsisuuntaan. Erillistalon kruunaa länteen avautuva iso suojaisa kattoterassi, jossa voit nauttia avarista maisemista ja auringosta.

Kaksikerroksisissa rivitaloissa keittiö ja oleskelutilat sekä kattoterassi sijaitsevat yläkerrassa, josta avautuu avara näkymä länteen. Yksikerroksisissa rivitaloasunnoissa on isot huoneiston levyiset terassit, joissa on mukava nauttia kesäpäivistä. Arjen helppoutta tuo asuntojen yhteydessä oleva autokatospaikka.

Kohteen arvioitu aloitus kevät 2023 ja valmistuminen kesä 2024.

Katso varaustilanne sekä lisätietoa kohteesta »

Tee varaus haluamastasi asunnosta ottamalla yhteyttä asuntomyyjäämme yhteydenottolomakkeella tai soittamalla. Otamme varauksia vastaan.

Mika Saarikivi
040 7050 227

Takaisin
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru