Jäälin Solina - rakennuslupa myönnetty

31.03.2023
Rakennuslautakunta on hyväksynyt Asunto Oy Jäälin Solinan rakennuslupahakemuksen. Solinan rakentaminen aloitetaan toukokuussa ja kohteen arvioitu valmistumisaika on kesällä 2024.

Laadukkaita Nasta-koteja rakennetaan Jääliin! Rakennuslautakunta on hyväksynyt Asunto Oy Jäälin Solinan rakennuslupahakemuksen. Kohde rakentuu osoitteeseen Rantatie 3, 90940 Jääli.

Asunto Oy Jäälin Solinaan rakennetaan laadukkaita kaksikerroksisia erillis- ja rivitaloja sekä yksikerroksisia rivitaloja.

Arjen vaivattomuutta tuovat kotien yhteydessä sijaitsevat autokatospaikat, jotka sisältyvät asunnon hintaan. Osassa asunnoissa on lisäksi autopaikka. Kotien kruununa ovat huoneiston levyiset terassit ja D-talon kodeissa isot kattoterassit, jossa pääset perheesi kanssa viettämään aikaa, omassa rauhassa. Terasseilla on lasitusmahdollisuus.

Kohde sijoittuu valmiille omakotitaloalueelle, jossa Jäälinjärven uimaranta, ulkoilureitit ja luonto ovat lähellä. Jäälin koulu ja lähikauppa sijaitsevat kävelymatkan päässä, ja jäähalli sekä tenniskentät löytyvät kohteen vierestä. Jäälistä on erinomaiset liikenneyhteydet: Kuusamontietä sekä suosittuja pyöräreittejä pitkin pääset Oulun keskustaan ja Kiimingin keskukseen. Lähimmälle linja-autopysäkille on kohteesta matkaa vain 100 metriä.

Solina on herättänyt suurta kiinnostusta; kohteesta onkin jo puolet varattu. Vielä on upeita koteja vapaana! Kysy lisätietoa asuntomyyjältämme, Mika Saarikivi, 040 7050 227.

Tutustu lisää Jäälin Solinan sivuilla.

Takaisin
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru