Kaukovainion Kartanon rakennuslupa myönnetty

18.03.2022
Rakennuslautakunta on hyväksynyt Asunto Oy Kaukovainion Kartanon rakennuslupahakemuksen. Kartanon rakentaminen aloitetaan maaliskuun lopulla ja kohteen arvioitu valmistumisaika on kesällä 2023.

Uusi asuntokohde tulossa Oulun Kaukovainiolle! Rakennuslautakunta on hyväksynyt Asunto Oy Kaukovainion Kartanon rakennuslupahakemuksen. Kohde rakentuu osoitteeseen Merikotkantie 4, 90250 Oulu.

Kohteen rakentaminen aloitetaan maaliskuun lopulla ja kohteen arvioitu valmistumisaika on kesällä 2023.

Asunto Oy Kaukovainion Kartanoon rakentuu 21 laadukasta pari- ja luhtitaloasuntoa, huoneistotyypit 2h+kk+s 50 m², 3h+kt+s 62 m², 4h+k+s 87 m² ja 5h+k+s 92,5 m². Kohde sijoittuu rauhalliselle pientalojen alueelle, puistoon rajoittuvalle tontille. Iso tontti mahdollistaa väljän rakentamisen, mikä tekee asunnoista ja pihoista rauhalliset ja viihtyisät. Suojaa ja viihtyisyyttä pihapiiriin antaa tontin laidoilla säilytettävät luonnonvaraiset puistoalueet.

Asunnot ovat yhtiön omalla tontilla, joka näkyy edullisempina asumiskustannuksina, sillä tontin vuokran osuutta ei ole hoitovastikkeessa. Tonttikustannus sisältyy huoneiston myyntihintaan.

Kodeissa on omat isot terassit tai parvekkeet, joissa on lasitusmahdollisuus. Yläkerran luhtikäytävän päätyasunnolla on tuplaparvekkeet, omansa etu- ja takapihan puolella.

Kaukovainion asuinalue sijaitsee hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien läheisyydessä. Kaukovainion luonnonmaisemista on vain noin 3 km Oulun keskustaan. Kävelymatkan päässä sijaitsevat ruokakauppa, apteekki, koulu, kirjasto, nuorisotilat ja päiväkoti. Tontin vierestä kulkee pienille liikkujille turvallinen pyöräilytie koululle. Lasten leikeille on tilaa taloyhtiön leikkipaikalla ja läheisellä Kainuunpuiston leikkipaikalla. Alueella on loistavat liikuntamahdollisuudet, lähellä sijaitsevat mm. kuntoilupaikka ja valaistu kuntorata/hiihtolatu.

Kartano on herättänyt suurta kiinnostusta ja kohteeseen on tullut jo paljon varauksia. Vielä on upeita koteja vapaana! Ota rohkeasti yhteyttä. Varauksia otetaan vastaan jonotusperiaatteella. Ota yhteyttä asuntomyyjäämme, Mika Saarikivi, 040 7050 227.

Asemapiirros »

Pohjapiirros A-talo 1.krs »
Pohjapiirros A-talo 2.krs »
Pohjapiirros B-talo 1.krs »
Pohjapiirros B-talo 2.krs »
Pohjapiirros C-talo 1.krs »
Pohjapiirros C-talo 2.krs »

Alueen palvelut:
S-Market 300 m
Apteekki 350 m
Teboil, Kotipizza ja Rolls 350 m
Koulu, kirjasto, nuorisotila 300 m
Päiväkodit 400 m ja 450 m
Kainuunpuiston kuntoilupaikka 450 m
Kainuunpuiston leikkipaikka 450 m
Valaistu kuntorata/hiihtolatu 900 m
Hiirosen urheilupuisto 1,5 km
Lämsäjärven uimaranta 2,3 km
Oulun keskustan palvelut n. 3 km

Takaisin