Kaukovainion Kartanon tontilla puut kaadettu

28.03.2022
Uusimman kohteemme Asunto Oy Kaukovainion Kartanon rakennustyöt alkavat. Puusto on kaadettu tänään ja maatyöt aloitetaan ensi viikolla. Kohteen arvioitu valmistuminen on kesällä 2023.

Uusimman kohteemme Asunto Oy Kaukovainion Kartanon rakennustyöt alkavat. Puusto on kaadettu tänään ja maatyöt aloitetaan ensi viikolla. Kohteen arvioitu valmistuminen on kesällä 2023. Kohde rakentuu osoitteeseen Merikotkantie 4, 90250 Oulu.

Yhtiöön rakentuu 21 laadukasta pari- ja luhtitaloasuntoa, huoneistotyypit 2h+kk+s 50 m², 3h+kt+s 62 m², 4h+k+s 87 m² ja 5h+k+s 92,5 m². Kohde sijoittuu rauhalliselle pientalojen alueelle, puistoon rajoittuvalle tontille. Iso tontti mahdollistaa väljän rakentamisen, mikä tekee asunnoista ja pihoista rauhalliset ja viihtyisät. Suojaa ja viihtyisyyttä pihapiiriin antaa tontin laidoilla säilytettävät luonnonvaraiset puistoalueet.

Asunnot ovat yhtiön omalla tontilla, joka näkyy edullisempina asumiskustannuksina, sillä tontin vuokran osuutta ei ole hoitovastikkeessa. Tonttikustannus sisältyy huoneiston myyntihintaan.

Kodeissa on omat isot terassit tai parvekkeet, joissa on lasitusmahdollisuus. Yläkerran luhtikäytävän päätyasunnolla on tuplaparvekkeet, omansa etu- ja takapihan puolella.

Kaukovainion asuinalue sijaitsee hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien läheisyydessä. Kaukovainion luonnonmaisemista on vain noin 3 km Oulun keskustaan. Kävelymatkan päässä sijaitsevat ruokakauppa, apteekki, koulu, kirjasto, nuorisotilat ja päiväkoti. Alueella on loistavat liikuntamahdollisuudet, lähellä sijaitsevat mm. kuntoilupaikka ja valaistu kuntorata/hiihtolatu.

Ostaessasi uuden kotisi riittävän ajoissa, voit teettää huoneistoon lisä- ja muutostöitä. Voit vaikuttaa mm. kalusteisiin ja materiaaleihin ja näin saada juuri toiveittesi mukaisen kodin!

Kohde on tulossa pian myyntiin, jolloin julkaisemme hinnaston. Otamme jo nyt varauksia vastaan, tee varaus haluamastasi asunnosta ottamalla yhteyttä asuntomyyjäämme yhteydenottolomakkeella tai soittamalla:

Mika Saarikivi
040 7050 227

 

Avaa asemapiirros »

Pohjapiirros A-talo 1.krs »
Pohjapiirros A-talo 2.krs »
Pohjapiirros B-talo 1.krs »
Pohjapiirros B-talo 2.krs »
Pohjapiirros C-talo 1.krs »
Pohjapiirros C-talo 2.krs »

Takaisin