Kivikkokankaan Valkean ja Lumon työmaat etenevät aikataulussa

14.04.2021
Kivikkokankaan kohteidemme Valkean ja Lumon työmaat etenevät suunnitellun aikataulun mukaisesti. Valkean rivitaloissa on käynnissä viimeistelytyöt ja erillistaloissa on aloitettu kalusteasennukset. Lumon huoneistoissa on parhaillaan käynnissä kalusteasennukset sekä maalaus- ja laatoitustyöt.

Kivikkokankaan kohteidemme Valkean ja Lumon työmaat etenevät suunnitellun aikataulun mukaisesti.

Valkean rivitaloissa on käynnissä viimeistelytyöt ja erillistaloissa on aloitettu kalusteasennukset. Valkean arvioitu valmistuminen on kesäkuun lopussa. Kohteeseen valmistuu yksitasoisia rivitaloasuntoja ja kytkettyjä kaksikerroksisia erillistaloja. Valkea käsittää kaikkiaan 21 kotia.

Lumon huoneistoissa on parhaillaan käynnissä kalusteasennukset sekä maalaus- ja laatoitustyöt. Väliseinätyöt ovat valmistuneet. Lumon arvioitu valmistuminen on elokuun lopussa. Lumo käsittää kolme kaksikerroksista luhtitaloa ja yhden kolmikerroksisen luhtitalon, joissa on yhteensä 50 upeaa kotia.

 

Takaisin
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru