Meren läheisyyteen valmistuu tilavia rivitalokoteja syyskuun lopussa

01.09.2023
Visselin Portti valmistuu syyskuun lopussa. Enää muutama asunto vapaana!

Asunto Oy Visselin Portin kodit valmistuvat 29.9.2023 ja tulevat asukkaat pääsevät pian muuttamaan uusiin koteihinsa. Enää yksi luhtitalokoti ja muutama rivitalokoti vapaana!

Nämä kodit sijaitsevat ainutlaatuisella Pateniemenrannan arvoalueella, jonka ranta-alue tarjoaa alueen asukkaille monia mahdollisuuksia. Upeaa merimaisemaa pääsee ihailemaan vaikkapa perheen yhteisillä pyöräretkillä. Kattavat pyöräilyreitit houkuttelevat tekemään pidemmänkin pyöräretken. Päivän päätteeksi voit tulla rantabulevardille tunnelmaiselle iltakävelylle ja nauttia kauniista auringonlaskusta.

Kodeissa on omat isot terassit ja parvekkeet sekä pihat, joissa pääsee nauttimaan vapaapäivistä vaikkapa leppoisia grilli-iltoja ystävien kanssa viettäen. Terasseilla ja parvekkeilla on lasitusmahdollisuus, jonka voit tilata suoraan Nastarakennukselta. Lasituksen ansiosta grilli-iltoja on mahdollista viettää vielä pitkälle syksyyn.

Tilavat rivitalokodit on suunniteltu vastaamaan lapsiperheen tarpeita. Kodin yhteydessä oleva autokatospaikka, avarat oleskelutilat, laadukas keittiö ja tilava kodinhoitohuone takaavat sen, että näissä kodeissa koko perhe tulee viihtymään.

Seuraavat esittelyt kohteessa:

sunnuntaina 3.9. klo 14:45-15:15

keskiviikkona 6.9. klo 18:45-19:15

Koteja esittelemässä asuntomyyjämme Mika Saarikivi, 040 7050 227. Tervetuloa esittelyyn tutustumaan kohteeseen!

Varaamalla omasi Portista pääset muuttamaan uuteen kotiin nopeallakin aikataululla ja aloittamaan syksyn omassa, uudessa kodissasi.

Tutustu koteihin täältä

 

Takaisin
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru