Nastarakennuksen johto vaihtuu

08.08.2023
Nastarakennus Oy jatkaa liiketoimintansa vahvaa kehitystä ja yhtiöön on palkattu uusia johtajia. Uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Riku Kimpimäki, tuotantojohtajaksi Risto Kamula ja projektijohtajaksi Olli Löppönen. Yhtiön pitkäaikaiset omistajat, toimitusjohtaja Aki Heikkinen ja tekninen johtaja Juha Niemelä siirtyvät operatiivisesta toiminnasta aktiiviseen hallitustyöskentelyyn ja jatkavat yhtiön merkittävinä omistajina.

Johdon vaihtumisen myötä varmistetaan Nastarakennuksen toiminnan jatkuminen vahvana myös tulevaisuudessa ja saadaan uusia näkemyksiä tulevaisuuden kasvun ja pitkäjänteisen kehityksen edistämiseksi. Toimitusjohtaja Riku Kimpimäki luottaa yhtiön vahvan kehityksen jatkuvan: "Akin ja Juhan luotsaama yhtiö on kasvanut vahvaksi ja kilpailukykyiseksi yritykseksi, joka on jatkuvasti kehittänyt toimintaansa. Loistavan asiakastyytyväisyyden, osaavan henkilöstön ja ammattimaisen toimintakulttuurin varaan on hyvä rakentaa tulevaisuutta."

Uudella johdolla vankkaa kokemusta rakennusalalta

Riku Kimpimäellä on yli 20 vuoden kokemus kiinteistöalalta toimittuaan yrittäjänä kiinteistönvälitysalalla sekä erilaisissa hankekehityksen, kaupallisen johtamisen ja liiketoiminnan johtotehtävissä. Kimpimäki aloitti Nastarakennuksella helmikuun alussa myyntijohtajana ja jatkaa nyt yhtiön toimitusjohtajana.

Risto Kamula on toiminut rakennusliikkeissä työnjohtajan ja vastaavan mestarin tehtävissä asunto-, koulu- ja toimitilahankkeissa yhteensä 10 vuotta sekä neljä vuotta työpäällikkönä ennen siirtymistään Nastarakennuksen projektijohtajaksi keväällä 2022. Jatkossa Kamula vastaa tuotantojohtajana kaikista työmaista ja toimii työmaiden vastaavien mestareiden lähiesimiehenä.

Olli Löppönen siirtyy Nastarakennukselle projektijohtajan tehtävään toimittuaan seitsemän vuoden ajan projekti- ja suunnittelupäällikkönä rakennusalan yrityksessä. Löppönen tulee vastaamaan Nastarakennuksella muun muassa hankkeiden suunnittelunohjauksesta ja hankkeisiin liittyvistä hallinnollisista tehtävistä.

Yhtiön liki 30 vuotinen matka jatkuu ja kehittyy

Nastarakennuksella on menestyksekäs historia ja hyvät tulevaisuuden näkymät haastavasta markkinatilanteesta huolimatta. Oululaisella yhtiöllä on pian 30 vuoden ajalta kokemusta laadukkaiden kotien rakentamisesta. Nastarakennuksen menestyksen kulmakivinä voidaan pitää erinomaista asiakastyytyväisyyttä, vastuullisuutta ja rakentamisen laatua.

Yhtiö on jo useana vuonna peräkkäin luokiteltu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan, johon vuonna 2023 on päässyt vain 2,5 % Suomen yrityksistä. AAA-luokitus tarkoittaa, että yrityksen kyky vastata maksusitoumuksistaan on erittäin hyvä ja todennäköisyys ajautua konkurssiin on erittäin pieni.

"Ammattitaitoisen ja osaavan henkilökunnan sekä kumppaniverkoston avulla jatkamme määrätietoisesti toiminnan kehittämistä, jossa tavoitteena on tuottaa oululaisille parempaa asumista kohtuuhintaisissa kodeissa", Kimpimäki kertoo.

Ouluun rakenteilla useita uusia hankkeita

Kimpimäen mukaan Nastarakennus haluaa olla vahvasti mukana kehittämässä Oulun kaupunkia ja hyvää kaupunkikuvaa sekä tarjota oululaisille laadukkaita koteja kohtuulliseen hintaan. Parhaillaan rakenteilla olevia kohteita on mm. Jäälissä sekä merellisen Pateniemenrannan kehittyvällä arvoalueella, jossa yhtiöllä on useita tontteja. Rannalle tulee kohoamaan muun muassa 8-kerroksinen kerrostalo, josta muodostunee alueen merkittävä maamerkki.

Rakenteilla olevat Fregattipihan kodit nousevat kaupungin parhaalle merenrantapaikalle aivan rantaviivan tuntumaan. Premium-tason kodeista avautuu esteetön panoraamanäkymä merelle. Pian valmistuvassa Visselin Portin kohteessa on vielä vapaana muutamia laadukkaita perheasuntoja.

Pateniemenrannassa merellisyys on hyödynnetty hyvin jo kaavoitusvaiheessa. Ainutlaatuisella alueella on yli kilometrin pituinen rantabulevardi, kuntoilupuisto, venesatama ja uimaranta. Alue tulee lähivuosina kehittymään runsaasti ja rannalle suunnitellaan muun muassa rantapaviljonkia kahviloineen.

 

Lisätietoja:

Riku Kimpimäki, 040 149 0110        

Aki Heikkinen, 040 584 0811

Takaisin
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru