Nastarakennus on valittu Kauppalehden Menestyjä-yritykseksi ja luokiteltu korkeimpaan AAA- luottoluokkaan

06.02.2023

Nastarakennus on valittu Kauppalehden Menestyjä-yritykseksi myös vuonna 2022. Kauppalehden Menestyjiin kuuluu vain 8 % suomalaisista osakeyhtiöistä.

Nastarakennus on valittu myös vuonna 2022 Kauppalehden Menestyjä-yritykseksi! Menestyjäluokitus on luonteeltaan sekä rahoituksellista riskiä että liiketaloudellista menestystä mittaava. Kauppalehden Menestyjiin kuuluu vain 8 % suomalaisista osakeyhtiöistä.

Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Menestys rakentuu useista eri osa-alueista, kuten omistautuneesta henkilökunnasta, osaavasta yritysjohdosta, tehokkaista prosesseista sekä asiakkaan ymmärtämisestä. Yhteistä kaikille Menestyjille on näkemys, rohkeus ja tahto tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut. Menestyjä-sertifikaatti ennakoi myös yrityksen tulevaa menestystä.

Nastarakennus on luokiteltu korkeimpaan luottoluokkaan AAA myös tänäkin vuonna 2023. Korkeimpaan AAA-luokkaan on päässyt vain 2,5 % Suomen yrityksistä.

Nastarakennus Oy on luokiteltu korkeimpaan luottoluokkaan AAA myös tänäkin vuonna 2023. Vaatimuksena tähän korkeimpaan luottoluokkaan (AAA) pääsemiselle on erinomaiset talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

AAA-luokitus siis tarkoittaa, että yrityksen kyky vastata maksusitoumuksistaan on erittäin hyvä ja todennäköisyys ajautua konkurssiin on erittäin pieni. Korkeimpaan AAA-luokkaan on päässyt vain 2,5 % Suomen yrityksistä.

Takaisin