Nastarakennus palaa paikalliseen omistukseen

15.03.2024
Nastarakennus Oy:n omistuksessa on tapahtunut muutoksia. Yhtiön pitkäaikaiset omistajat ja hallituksen jäsenet Aki Heikkinen ja Juha Niemelä ovat alkuvuonna toteutetulla kaupalla ostaneet Nastarakennuksen osake-enemmistön takaisin omistukseensa. Omistuksen myötä varmistetaan Nastarakennuksen toiminnan jatkuminen vahvana ja paikallisena myös tulevaisuudessa.

”Nastarakennus on 30-vuotisen historian aikana saavuttanut vahvan aseman Oulun asuntomarkkinoilla. Nastarakennus tunnetaan laadukkaasta rakentamisesta ja hyvästä asiakastyytyväisyydestä”, Juha Niemelä, hallituksen pj.

”Nastarakennus sitoutuu palvelemaan Oulun talousalueen ihmisiä viihtyisillä kodeilla, jotka ovat asiakkaan tarpeeseen suunniteltuja ja laadukkaasti toteutettuja. Sitoudumme asiakastyytyväisyyden ja henkilöstötyytyväisyyden edelleen kehittämiseen sekä kohtuuhintaisen asumisen mahdollistamiseen”, Riku Kimpimäki, toimitusjohtaja.

Toteutetulla kaupalla ei ole vaikutusta operatiiviseen toimintaan tai henkilöstöön.

Lisätietoja:
Riku Kimpimäki
toimitusjohtaja
040 149 0110

Takaisin
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru