Tulossa uusi kohde - omakotitaloja omalle tontille

19.01.2024
Pateniemenrannan arvoalueelle on kohoamassa uusi kohde, Fregatin Villat. Kohde käsittää yhteensä 8 omakotitaloa omalla tontilla. Nämä laadukkaat kodit ovat pian tulossa varattaviksi.

Fregatin Villan omakotitalot on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita. Kohteesta löytyy sopiva koti niin pariskunnille kuin perheille. Kohteesta tekee ainutlaatuisen se, että nämä ovat omakotitaloja omalla tontilla. Vastaavanlaisen kohteen löytäminen on harvinaista, sillä usein ne ovat taloyhtiömuotoisia.

Fregatin Villoihin on suunniteltu valmiiksi erilaisia talomalleja. Talon pohjaratkaisua on mahdollista räätälöidä tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Kohteen ennakkomateriaaliin voi tutustua Fregatin Villojen sivuilla jo ennen kuin varsinainen varaus alkaa. Jättäessäsi yhteystietosi saat ensimmäisenä tiedon, kun kohde tulee varattavaksi. Ennakkolistalle ilmoittautuneille tai uutiskirjeen tilanneille varausmahdollisuus aukeaa ennen muita.

Tutustu kohteeseen >

Takaisin
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru