Fregattipiha- Ennakkovaraus alkaa perjantaina 17.3. klo 10.00

14.03.2023
Yksi Oulun kaikkien aikojen parhaista merenrantakohteista alkaa rakentumaan. Ennakkovaraus alkaa perjantaina 17.3. klo 10.00

Lumoava merellisyys ja kaupungin läheisyys yhdistyvät Fregattipihalla. Upealle merenrantapaikalle rakennetaan laadukas erillis- ja paritaloista koostuva 18 asunnon kohde. Kodeista avautuu merelle ainutlaatuinen panoraamamaisema, jota pääset ihailemaan asunnon toisen kerroksen isolta lasitetulta parvekkeelta. Panoraamamaisemasta on mahdollista nauttia myös kodin oleskelutiloista laajojen ikkunapintojen ansiosta. Päivän kruunaa lumoava auringonlasku mereen.


Erillistalon asukkaana pääset nauttimaan omakotitalolle tyypillisistä eduista omine pihoineen ja laajoine terasseineen. Omakotitalosta poiketen erillistalon ostaminen on verotuksellisesti edullisempaa ja taloyhtiössä elämä on helpompaa, kun kaikesta ei tarvitse huolehtia itse.


Asunnon materiaalivalinnat viimeistelevät Premium-tason asumisen. Kodin kiintokalusteet on tilattu mittatilaustyönä paikalliselta Arkkikalusteelta. Sisustussuunnittelija Sari Niemitalo on valinnut arvokkuutta luovia materiaaleja.

 
Nämä kodit rakennetaan matalaenergiarakentamisen periaatteita noudattaen ja varustetaan nykyaikaisella tekniikalla. Kodin kaikissa tiloissa on miellyttävä kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys.
Virkistävä merellisyys tarjoaa alueen asukkaille monia mahdollisuuksia. Näissä kodeissa harrastukset ovat jo kotiovella. Ranta-alue tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon ja houkuttelee ulkoilemaan. Syväväylä antaa mahdollisuuden tuoda oman veneen lähes kotiportailla sijaitsevaan satamaan.


Taloudellista turvaa lisää luotettava rakentaja. Oululainen Nastarakennus Oy on panostanut laadukkaaseen rakentamiseen jo yli 25 vuotta. Me Nastarakennuksella teemme koteja sydämellä - kuin tekisimme niitä itsellemme. Meille asiakastyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeää ja tuoreimman asiakaskyselymme perusteella 100 % asiakkaistamme suosittelee meitä ja ostaisi meiltä asunnon uudelleen.


Varatessasi tämän kodin ajoissa, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa materiaali- ja sisustusvalintoihin ja pääset suunnittelemaan kotisi itsesi näköiseksi yhdessä asiantuntijamme kanssa. Kohde rakennetaan osoitteeseen Purjelaivankaari 4-8, 90800 Oulu

Ennakkovaraus alkaa perjantaina 17.3.2023 kello 10.00. Saatte silloin sähköpostin, jossa on kohteesta ja alueesta lisätietoja. Varauksia voi tehdä suoraan sähköpostilla tai kohdesivuilta löytyvän varauslomakkeen kautta. Kohde on herättänyt todella paljon kiinnostusta uniikin sijainnin sekä asuntojen upeiden ominaisuuksien ansiosta. Varaukset huomioidaan saapumisjärjestyksessä, joten olethan nopea!

Lue lisää kohdesivuilta!

Takaisin