Uusi kohde - Fregatin Villat

23.02.2024
Pateniemenrantaan on tulossa uusia omakotitaloja omille tonteilleen, meren läheisyyteen.

Fregatin Villoista löytyy sopiva koti niin pariskunnille kuin perheille. Ainutlaatuisen tästä tekee se, että kyseessä ei ole taloyhtiö vaan kahdeksan omakotitalon kokonaisuus. Vastaavanlaisen löytäminen on harvinaista, sillä usein ne ovat taloyhtiömuotoisia.

Fregatin Villoihin on suunniteltu valmiiksi erilaisia talomalleja avaimet käteen -periaatteella. Omakotitalon ostajalla on mahdollisuus valita valmiiksi suunniteltu kokonaisuus sellaisenaan tai talon pohjaratkaisua ja sisustusmateriaaleja on mahdollisuus räätälöidä tarpeiden ja toiveiden mukaan. Talot tehdään valmiiksi pihoja ja istutuksia myöten.

Kodit on suunniteltu asiakkaita ajatellen. Asumiskustannusten minimointiin on kiinnitetty erityistä huomiota ja pohjaratkaisuissa on huomioitu eri kokoisten perheiden arjen tarpeet. Esimerkiksi arjen helppouden vuoksi taloihin on suunniteltu kahden auton katos heti talon edustalle ja lapsiperheiden kodeissa kiireistä arkea on haluttu helpottaa erillisellä kodinhoitohuoneella, jossa pyykinkuivatuksellekin on huomioitu oma paikkansa. Myös säilytystilojen määrä on haluttu maksimoida.

Tutustu lisää Fregatin Villojen sivuilla >

Lue Kaleva.fi artikkeli Fregatin Villoista >

Takaisin
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru