Uusi kohde - Hiukkavaaran Kajo

21.04.2021
Tulossa uusi kohde suositulle Hiukkavaaran alueelle, osoitteeseen Rumpumarssi 10, 90670 Oulu. Tutustu jo nyt kohteen 3D-kuviin ja pohjapiirroksiin! Asunto Oy Hiukkavaaran Kajon rakentaminen aloitetaan keväällä 2021 ja kohde valmistuu arviolta kesällä 2022.

Tulossa uusi kohde suositulle Hiukkavaaran alueelle, osoitteeseen Rumpumarssi 10, 90670 Oulu. Tutustu jo nyt kohteen 3D-kuviin ja pohjapiirroksiin!

Asunto Oy Hiukkavaaran Kajo on viihtyisä, vain 14 kodin yhtiö. Kohteeseen rakentuu kaksikerroksisia paritaloja ja kytkettyjä erillistaloja. Huoneistokoot 4h+k+s 97,0 m², 5h+k+s 112,0 m² ja 5h+k+s 122,0 m².

Kohteessa on kiinnitetty erityistä huomiota asumismukavuuteen. Kajon kodit sopivat ihanteellisesti perheille, jotka etsivät helppoa asumista ilman pihatöitä. Arjen vaivattomuutta tuovat kotien yhteydessä sijaitsevat autopaikat. Kaikissa huoneistoissa on kaksi autopaikkaa; autokatospaikka ja autopaikka.

Kotien kruununa ovat isot kattoterassit, jotka ovat osin katettu. Katetussa osassa on lasitusmahdollisuus, joka lisää kattoterassin käyttömukavuutta entisestään. Kattoterassilla pääset perheesi kanssa viettämään aikaa, omassa rauhassa. Keittiö ja olohuone sijoittuvat toiseen kerrokseen yhdistäen kattoterassin oleskelutiloihin. Suurella kattoterassilla voit grillata, aterioida, ottaa aurinkoa ja viettää perheen kanssa yhteistä aikaa.

Kohde sijaitsee halutulla Hiukkavaaran alueella lähellä palveluita. Tämä rauhalliselle paikalle rakennettava kohde tulee aivan Hiukkavaaran keskukseen. Kävelymatkan päässä sijaitsevat yhtenäiskoulu, päiväkoti, kirjasto ja lähikauppa. Matkaa koululle on vain 350 m ja läheiseen kauppaan 500 m. Tulevaisuudessa alueelle on suunnitelmissa mm. terveysasema ja urheilukortteli, jonne tulee monipuoliset urheilupalvelut mm. padelhalli, jää- ja uimahallit. Valaistu kuntorata/hiihtolatu lähtee kohteen läheisyydestä, vain 500 m päästä.

Kohteen rakentaminen aloitetaan keväällä 2021 ja kohde valmistuu arviolta kesällä 2022.

Asemapiirros »

Pohjapiirrokset ja julkisivukuvat »

Kohteen hinnasto vahvistetaan myöhemmin.

Otamme jo nyt vastaan varauksia jonotusperiaatteella, ota yhteyttä asuntomyyjäämme, Mika Saarikivi, 040 7050 227.

Klikkaa kuvia ja avaa kuvat isompana:

Takaisin