Uusi kohde - Hiukkavaaran Välke

09.06.2022
Tulossa uusi kohde suositulle Hiukkavaaran alueelle. Asunto Oy Hiukkavaaran Välke on viihtyisä, vain 11 kodin yhtiö. Kohteeseen rakentuu kaksikerroksisia erillis- ja paritaloja. Kohteen arvioitu valmistuminen on toukokuussa 2023.

Välke rakentuu osoitteeseen Valamarssi 1, 90670 Oulu. Tämä Hiukkavaaran keskukseen rakennettava uusi kohde sijaitsee lähellä palveluita; kävelymatkan päässä sijaitsevat yhtenäiskoulu, päiväkoti, kirjasto ja lähikauppa.

Välkkeen kodeissa asuminen on helppoa ja rauhallista, omakotitalomaista asumista. Arjen vaivattomuutta tuovat kotien yhteydessä sijaitsevat autopaikat. Kodeissa arjen helppoutta tuo myös iso erillinen kodinhoitotila, jossa on runsaasti kaappi- ja laskutilaa.

Kotien kruununa ovat isot kattoterassit, jossa pääset perheesi kanssa viettämään aikaa, omassa rauhassa. Suurella kattoterassilla voit grillata, aterioida, ottaa aurinkoa ja viettää perheen kanssa yhteistä aikaa. Alakerrassa on isot terassit, joissa on lasitusmahdollisuus.

Lue lisää kohteesta »

Otamme jo varauksia vastaan. Tee varaus haluamastasi asunnosta ottamalla yhteyttä asuntomyyjäämme yhteydenottolomakkeella tai soittamalla:

Mika Saarikivi
040 7050 227

Takaisin
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru