Uusi kohde - Visselin Portti

01.07.2022
Ennakkomarkkinoinnissa uusi kohde Pateniemen Veneenveistäjänrantaan, meren läheisyyteen. Asunto Oy Visselin Porttiin rakentuu 33 laadukasta rivi- ja luhtitalokotia. Kohteen arvioitu valmistuminen syyskuu 2023.

Visselin Portti rakentuu osoitteeseen Visseli 1, 90800 Oulu. Veneenveistäjänranta on viihtyisä alue, jossa meri, uimaranta, venesatama, leikkipuisto, ulkoilureitit ja luonto ovat lähellä. Alueen ruokakauppa ja uusi päiväkoti palvelevat lyhyen matkan päässä.

Iso tontti mahdollistaa väljän rakentamisen, mikä tekee kodeista ja pihoista rauhalliset. Kodeissa on omat isot terassit tai parvekkeet. Yläkerran luhtikäytävän päätyasunnolla on tuplaparvekkeet, omansa etu- ja takapihan puolella. Takapihan parvekkeissa on upeat valoa hohtavat lasikaiteet. Sekä terassin että parvekkeen voi lasittaa.

Alakerran kodeissa on pensasaidatut omat isot pihat. Pihat avautuvat etelä-länsi-suuntaan, jolloin aurinko paistaa niille iltaan asti. Rivitalossa arjen vaivattomuutta tuovat kotien edustalla sijaitsevat autopaikat.

 

 

Lue lisää kohteesta

Otamme jo varauksia vastaan. Tee varaus haluamastasi asunnosta ottamalla yhteyttä asuntomyyjäämme yhteydenottolomakkeella tai soittamalla:

Mika Saarikivi
040 7050 227

Takaisin
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru