Visselin Portti Koti-Kalevan asuntopuntarissa

17.10.2023
Koti-Kalevan asuntopuntari arvioi 7.10. Visselin Portin asunnon 3h+kt+s 80,5 m².

Pateniemenrantaan on juuri valmistunut 33 asunnon yhtiö, joka näkyvän sijaintinsa puolesta toimii nimensä mukaisesti porttina alueelle.

Pateniemenrannan erityinen piirre on sen merellisyys. Rantapuistolla venelaitureineen ja kuntoilupuistoineen on rantaviivaa noin kilometrin verran. Alue on myös varsin vehreä, rantapuisto jatkuu rannasta Laivavarvinpuiston ja tulevaisuudessa rakentuvan Lautatarhanpuiston kautta aina Haukiputaantiehen asti.

Yhtiön asuntojakauma on monipuolinen sisältäen yksitasoisia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, sekä yhteensä viisi kaksitasoista perheasuntoa. Asunnot jakaantuvat neljään eri rakennukseen. Maantasokerroksen asunnoilla on mukavasti etelään ja lounaaseen suuntautuvaa omaa pihaa, jota rajaavat istutukset. Tontin keskellä kulkevan ajoväylän molemmin puolin on autokatoksia. B- ja C-talojen väliin sijoittuu yhteinen leikkipaikka. Viereisessä Laivavarvinpuistossa sijaitsee lisäksi hieno leikkipuisto.

Asuntopuntarissa arvioidaan B-talon päätyasuntoa B16 3h+k+s 80,5 m². Asuntoon astutaan sisään tiilimuurin suojaamasta sisäänkäyntikatoksesta, josta johtaa toinen ovi myös lämpimään varastoon. Kompaktissa eteisessä on vaatteille huonelukuun nähden tavanomainen määrä tilaa. Oikealle kädellä on wc, jossa on hyödynnetty portaan alle jäävää tilaa ja joka sisältää myös varauksen suihkulle. Asunnon valoisa, sekä kadulle että omalle pihalle avautuva päätila aukeaa heti eteisestä. Saarekkeellinen keittiö on tilava ja asettuu mukavasti osaksi oleskelutiloja. Ikkunallinen kodinhoitotila on kolmiossa ruhtinaallinen lisä. Myös sauna on ikkunallinen. Erityismaininnan asunnossa ansaitsevat lasitettavat etelään suuntautuvat terassi ja parveke, jotka ovat todella tilavia. Varsinkin tästä asunnosta niistä viistoon avautuvasta puistonäkymästä voi aistia alueen merellistä tunnelmaa.

 

Kalevan tilaajat voivat lukea koko jutun täältä.

Lue lisää kohteesta ja tutustu vapaana oleviin huoneistoihin

 

 

 

 

Takaisin
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru