Visselin Portti nyt myynnissä!

21.09.2022
Asunto Oy Visselin Portin asunnot ovat nyt myynnissä. RS-sopimus on allekirjoitettu Danske Bankin kanssa.

Asunto Oy Visselin Porttiin rakentuu 33 laadukasta rivi- ja luhtitalokotia. Kohde sijoittuu upealle Pateniemen Veneenveistäjänrannan asuinalueelle, meren läheisyyteen. Kohteen arvioitu valmistuminen syyskuu 2023.

Iso tontti mahdollistaa väljän rakentamisen, mikä tekee kodeista ja pihoista rauhalliset. Rivitalossa arjen vaivattomuutta tuovat kotien edustalla sijaitsevat autopaikat.

Kohde on arvostetun arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy:n suunnittelema yhtiö, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty ja valittu. Huolellinen suunnittelu näkyy kodeissa tyylikkäänä arkkitehtuurina ja arjen mukavuutena. Kodeissa vakuuttavat valoisat huoneet, toimivat tilaratkaisut ja runsaat kaappitilat.

Kodeissa on omat isot terassit tai parvekkeet. Yläkerran luhtikäytävän päätyasunnolla on tuplaparvekkeet, omansa etu- ja takapihan puolella. Takapihan parvekkeissa on upeat valoa hohtavat lasikaiteet. Sekä terassin että parvekkeen voi lasittaa tilaamalla lasituksen kätevästi jo rakennusvaiheessa Nastarakennukselta, ja näin saat kotiisi ylimääräisen kesähuoneen, jossa kevät aikaistuu ja kesä pitenee mukavasti.

Kodeissa on pensasaidatut omat isot pihat. Pihat avautuvat parhaimpaan etelä-länsi-suuntaan, jolloin aurinko paistaa niille iltaan asti. Tieltä käsin luhtitalon pihoja suojaa näyttävä tiilimuuri.

Asunnoissa on kaukolämmöllä toimiva miellyttävä ja energiatehokas vesikiertoinen lattialämmitys. Talot rakennetaan matalaenergiaperiaatteiden mukaisesti.

Veneenveistäjänranta on viihtyisä alue, jossa meri, uimaranta, venesatama, leikkipuisto, ulkoilureitit ja luonto ovat lähellä. Alueen ruokakauppa ja uusi päiväkoti palvelevat lyhyen matkan päässä.

 

Myynti- ja varaustilanne sekä lisätietoa kohteesta »

Tee varaus haluamastasi asunnosta ottamalla yhteyttä asuntomyyjäämme yhteydenottolomakkeella tai soittamalla:

Mika Saarikivi
040 7050 227

Takaisin
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru