Fregatin Villan omakotitalot julkaistaan pian varattaviksi

16.02.2024
Fregatin Villan omakotitalot julkaistaan pian varattaviksi. Varausmahdollisuus aukeaa ennakkolistalle ilmoittautuneille ensi viikolla.

Kohteesta löytyy sopiva koti niin pariskunnille kuin perheille. Ainutlaatuisen tästä tekee se, että kyseessä ei ole taloyhtiö vaan kahdeksan omakotitalon kokonaisuus. Vastaavanlaisen löytäminen on harvinaista, sillä usein ne ovat taloyhtiömuotoisia.

Fregatin Villoihin on suunniteltu valmiiksi neljä erilaista talomallia avaimet käteen -periaatteella. Omakotitalon ostajalla on mahdollisuus valita valmiiksi suunniteltu kokonaisuus sellaisenaan tai talon pohjaratkaisua ja sisustusmateriaaleja on mahdollisuus räätälöidä tarpeiden ja toiveiden mukaan. Talot tehdään valmiiksi pihoja ja istutuksia myöten.

Varausmahdollisuus aukeaa ennakkolistalle ilmoittautuneille ja uutiskirjeen tilaajille viikolla 8. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan Fregatin Villoista kiinnostuneille sähköpostilla.

Liity ennakkolistalle tai tilaa uutiskirje >

Lue Kaleva.fi artikkeli >

Takaisin
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru