Fregatin Villat -

Omakotitaloja omalle tontille meren läheisyyteen

 

Omakotitaloja omalle tontille Pateniemenrantaan, meren läheisyyteen.

Fregatin Villan omakotitalot on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita. Kohteesta löytyy sopiva koti niin pariskunnille kuin perheille. Kohteesta tekee ainutlaatuisen se, että nämä ovat omakotitaloja omalla tontilla. Vastaavanlaisen kohteen löytäminen on harvinaista, sillä usein ne ovat taloyhtiömuotoisia.

Fregatin Villoihin on suunniteltu valmiiksi erilaisia talomalleja. Talon pohjaratkaisua on mahdollista räätälöidä tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

Kohdesivut on avattu. Löydät ne täältä >

 

 

FREGATIN

VILLAT

 

Veneenveistäjänranta 10, 90800 OULU

8 omakotitaloa

Talojen koot: 81-113 m²

Arvioitu valmistuminen: kesä 2025

Rakennuttaja: Nastarakennus Oy

EDULLISET ASUMISKUSTANNUKSET

Jokainen talo on omalla tontilla, joten tonttivuokrasta ei tarvitse huolehtia. Kyseessä ei ole myöskään taloyhtiö, eikä näin yhtiövastiketta ole.

Lämmitysmuotona on ekologinen VILP (vesi-ilmalämpöpumppu).

Talot rakennetaan matalaenergiarakentamisen periaatteiden mukaisesti.

ARVOALUE

Pateniemenrannan alueelle on syntymässä yksi Suomen kauneimmista asuinalueista. Ainutlaatuisen alueesta tekee yli kilometrin pituinen rantaviiva ja oma venesatama.

Pateniemenrannan arvoalueen asunnoilla on potentiaalia arvonnousuun, joten Fregatin Villat on myös sijoitus tulevaisuutta ajatellen.

ISOT TERASSIT

Jokaisella asunnolla on iso terassi, joka kutsuu nauttimaan kesän grilli-illoista yhdessä ystävien kanssa. Halutessasi voit lasittaa terassin jatkaaksesi terassikautta pitkälle syksyyn. Pääset terassilta suoraan omalle pihalle, joka mahdollistaa pihapelien pelaamisen ja rennon oleskelun.

KAHDEN AUTON KATOS

Arjen sujuvuuden takaa talon edestä löytyvä kahden auton katos, josta kauppaostokset on helppo kantaa sisälle kotiin.

ASEMAPIIRROS

Syötä sähköpostisi alla olevaan kenttään ja saat Fregatin Villojen asemapiirroksen suoraan sähköpostiisi.

Asemapiirroksesta näet talojen ja tonttien sijoittumisen.

Yksilöllisesti suunniteltu

Lapsiperheiden kodeissa korostuu käytännöllisyys ja arjen sujuvuus, jotka on huomioitu arkieteisellä, avarilla tiloilla ja järkevillä säilytysratkaisuilla. Lasten leikeille on tilaa suojaisalla omalla pihalla.

Pariskunnille on suunniteltu viihtyisiä koteja laadukkailla materiaaleilla. Kodeissa on oma piha, josta pääsee suunnittelemaan itselleen mieleisen.

Pateniemenranta - ainutlaatuisissa merellisissä maisemissa

Pateniemenranta on viihtyisä alue, jossa meri, uimaranta, venesatama, ulkoilureitit ja luonto ovat lähellä. Alueelta löytyy lapsille virikkeellinen leikkipuisto ja aivan merenrannassa on monipuolinen kuntoilupuisto. Ruokakauppa, koulu ja päiväkoti palvelevat lyhyen matkan päässä.

Avaa kartta

Mika Saarikivi
asuntomyyjä

040 7050 227

Sähköposti

WhatsApp

Kiinnostuitko kohteesta?

Jätä tällä lomakkeella yhteystietosi, niin saat lisätietoa kohteesta!

Kuvia aiemmista kohteistamme