Työntekijä kertoo

Lue mitä työntekijämme kertovat työstään Nastarakennuksella.

Tärkeintä on yhteistyö

Yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella Leo Korpela johtaa projektit alusta loppuun sujuvasti ja turvallisesti.

Lue lisää

Peritty into kodinrakennukseen

Nastarakennuksen tekninen johtaja ja hallituksen puheenjohtaja Juha Niemelä on perinyt intohimon kodinrakentamiseen isältään Leo Niemelältä, joka oli yksi Nastarakennuksen perustajajäsenistä.

Lue lisää

Aikatauluttaminen on kaiken A ja O

Lähes kolmenkymmenen vuoden rakennustyömaakokemuksella Arto Haverinen on vastaavana työnjohtajana mies paikallaan. Nastarakennuksella hän arvostaa firman notkeutta ja ketteryyttä.

Lue lisää

Projektissa mukana alusta loppuun

Vastaava työnjohtaja Antti Kallunki nauttii työssään eniten siitä, kun aikataulut pitävät. Hän pyrkii suunnittelemaan rakennusprojektin aikataulun niin hyvin, ettei sitä tarvitse stressata koko urakan aikana.

Lue lisää

Työmaalla näkee kättensä jäljet

Nastarakennuksella sadan viidenkymmenen kodin rakentamisessa mukana ollut nokkamies Eero Parkkinen nauttii työssään siitä, että näkee heti mitä on saanut aikaiseksi.

Lue lisää

Koteja kuin itselleen tekisi

Työmaan nokkamiehen Hannu Arolan mielestä rehellisyys on paras tapa tehdä töitä. Oikealla asenteella työ voi tuntua melkein lomailulta.

Lue lisää
Näytä lisää
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Chat
Chat
Hyväksy
Kiellä
Peru