Työntekijä kertoo

Uskallamme nostaa itsemme ja kasvomme esiin, koska uskomme siihen, mitä teemme. Lue, mitä työntekijämme kertovat työstään Nastarakennuksella!

Peritty into kodinrakennukseen

Peritty into kodinrakennukseen

Nastarakennuksen tekninen johtaja ja hallituksen puheenjohtaja Juha Niemelä on perinyt intohimon kodinrakentamiseen isältään Leo Niemelältä, joka oli yksi Nastarakennuksen perustajajäsenistä.

Työmaalla näkee kättensä jäljet

Työmaalla näkee kättensä jäljet

Nastarakennuksella sadan viidenkymmenen kodin rakentamisessa mukana ollut nokkamies Eero Parkkinen nauttii työssään siitä, että näkee heti mitä on saanut aikaiseksi.


Koteja kuin itselleen tekisi

Koteja kuin itselleen tekisi

Työmaan nokkamiehen Hannu Arolan mielestä rehellisyys on paras tapa tehdä töitä. Oikealla asenteella työ voi tuntua melkein lomailulta.

Projektissa mukana alusta loppuun

Projektissa mukana alusta loppuun

Työnjohtaja Antti Kallunki nauttii työssään eniten siitä, kun aikataulut pitävät. Hän pyrkii suunnittelemaan rakennusprojektin aikataulun niin hyvin, ettei sitä tarvitse stressata koko urakan aikana.


Aikatauluttaminen on kaiken A ja O

Aikatauluttaminen on kaiken A ja O

Lähes kolmenkymmenen vuoden rakennustyömaakokemuksella Arto Haverinen on vastaavana työnjohtajana mies paikallaan. Nastarakennuksella hän arvostaa firman notkeutta ja ketteryyttä.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru