Koteja jo 30 vuoden ajan

Oululainen Nastarakennus Oy aloitti toimintansa vuonna 1994, josta tulee tänä vuonna kuluneeksi 30 vuotta.

Me Nastarakennuksella tiedämme, mitä hyvältä kodilta vaaditaan. Koti on ihmisen tärkein paikka. Omassa kodissa koetaan elämän suurimmat ilot ja surut, rentoudutaan, nautitaan ja tavataan perhettä ja ystäviä.

Uuden kodin ostaminen on elämän suurimpia ja tärkeimpiä asioita. Siksi kannattaakin valita rakentaja, jonka vastuullisuuteen ja osaamiseen voit luottaa. Parhaat kodit rakennetaan taidolla ja sydämellä.

 

 

Taustalla perheyhtiö ja pitkä kokemus rakennusalalta

Veljekset Mauno ja Leo Niemelä sekä Eero Keränen perustivat Nastarakennus Oy:n vuonna 1994. Osakkailla oli takanaan yhteensä yli neljänkymmenen vuoden työkokemus rakennusalalta.

Leo Niemelän poika Juha Niemelä aloitti Nastarakennuksella vuonna 1995 vastaavana työnjohtajana ja osakkaana.

Toiminnan alussa urakoitiin liike- ja teollisuustiloja

Toimintansa alussa Nastarakennus urakoi liike- ja teollisuustiloja. Nastarakennus rakensi mm. vuonna 1995 Ruukin yrityspuistoon JOT Tooling teollisuushallin. Martti Ahtisaari vieraili harjannostajaisissa. Ensimmäinen asuntokohde rakennettiin vuonna 1996.

Yli 1000 rakennettua kotia

Nastarakennus Oy on rakentanut Oulun alueelle 41 asuntokohdetta ja yli 1000 kotia. Metsokankaalle on rakennettu 13 asuntokohdetta ja 362 asuntoa. Metsokankaalla huomattiin Nastarakennuksen suuri osuus asuntotuotannosta ja alkoikin kuulua vitsailua, että alueen nimi tulisi jo vaihtaa Nastakankaaksi.

Koteja Oulun parhaimmille asuinalueille

Tänä päivänä Nastarakennus on mukana rakentamassa yhtä Oulun parhaista merenrantapaikoista. Pateniemenrannan alueelle, aivan meren äärelle, valmistuu kesällä 2024 upea 18 kodin arvokohde, Asunto Oy Fregattipiha.

Kesällä 2024 valmistuu myös Jäälinjärven rannan läheisyyteen viihtyisä erillis- ja rivitalokohde Asunto Oy Jäälin Solina.

Me Nastarakennuksella teemme koteja sydämellä - kuin tekisimme niitä itsellemme.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru