Hiukkavaaran Kajo nyt ennakkomarkkinoinnissa

09.06.2021
Uusin kohteemme Asunto Oy Hiukkavaaran Kajo on nyt julkaistu ennakkomarkkinointiin! Kajo on viihtyisä, vain 14 kodin erillis- ja paritaloyhtiö. Tämä Hiukkavaaran keskukseen rakennettava kohde sijaitsee lähellä palveluita; kävelymatkan päässä sijaitsevat yhtenäiskoulu, päiväkoti, kirjasto ja lähikauppa. Kohteen arvioitu valmistuminen elokuu 2022.

Uusin kohteemme Asunto Oy Hiukkavaaran Kajo on nyt julkaistu ennakkomarkkinointiin!

Kajo on viihtyisä, vain 14 kodin erillis- ja paritaloyhtiö. Huoneistokoot 4h+k+s 97,0 m², 5h+k+s 112,0 m² ja 5h+k+s 122,0 m².

Kohde sijaitsee halutulla Hiukkavaaran alueella lähellä palveluita. Kävelymatkan päässä sijaitsevat yhtenäiskoulu, päiväkoti, kirjasto ja lähikauppa. Tulevaisuudessa alueelle on suunnitelmissa mm. terveysasema ja urheilukortteli, jonne tulee monipuoliset urheilupalvelut mm. padelhalli, jää- ja uimahalli. Valaistu kuntorata ja hiihtolatu lähtee kohteen läheisyydestä, vain 500 m päästä.

Kohteessa on kiinnitetty erityistä huomiota asumismukavuuteen. Arjen vaivattomuutta tuovat kotien yhteydessä sijaitsevat autopaikat, jotka sisältyvät asunnon hintaan. Kaikissa huoneistoissa on kaksi autopaikkaa; autokatospaikka ja autopaikka.

Kotien kruununa ovat isot kattoterassit, jotka ovat osin katettu. Katetussa osassa on lasitusmahdollisuus, joka lisää kattoterassin käyttömukavuutta entisestään. Kattoterassilla pääset perheesi kanssa viettämään aikaa, omassa rauhassa. Keittiö ja olohuone sijoittuvat toiseen kerrokseen yhdistäen kattoterassin oleskelutiloihin.

Kajon kotien paloturvaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Lisäturvaa taloyhtiön tekniseen tilaan ja koteihin tuodaan nykyaikaisella Salgromin sammutusjärjestelmällä. Huoneistojen sähkökaapit suojataan Salgromatic HEX™ palonsammutusyksiköillä sähkökaappipaloja vastaan.

Tontilla maatyöt on aloitettu, kohteen arvioitu valmistuminen elokuu 2022.

Katso varaustilanne sekä lisätietoa kohteesta »

Tee varaus haluamastasi asunnosta ottamalla yhteyttä asuntomyyjäämme yhteydenottolomakkeella tai soittamalla. Otamme vastaan varauksia jonotusperiaatteella.

Mika Saarikivi
040 7050 227

 

 

 

 

Takaisin