Hiukkavaaran Kajo

Kohde on valmis

Kaupunkimaista asumista luonnon läheisyydessä

Rumpumarssi 10, 90670 Oulu

Asunto Oy Hiukkavaaran Kajo on viihtyisä, vain 14 kodin yhtiö. Kohteeseen on rakennettu kaksikerroksisia paritaloja ja kytkettyjä erillistaloja. Kohde on valmis.

Kohteessa on kiinnitetty erityistä huomiota asumismukavuuteen. Kajon asunnoissa asuminen on helppoa ja rauhallista, omakotitalomaista asumista. Kajon asunnot sopivat ihanteellisesti perheille, jotka etsivät helppoa asumista ilman pihatöitä.

Arjen vaivattomuutta tuovat kotien yhteydessä sijaitsevat autopaikat, jotka sisältyvät asunnon hintaan. Kaikissa asunnoissa on kaksi autopaikkaa; autokatospaikka ja autopaikka. Kodeissa arjen helppoutta tuo myös iso, erillinen kodinhoitotila, jossa on runsaasti kaappi- ja laskutilaa.

Asuntojen kruununa ovat autokatoksien päällä olevat isot kattoterassit, jotka ovat osin katettu. Katetussa osassa on lasitusmahdollisuus, joka lisää kattoterassin käyttömukavuutta entisestään. Kattoterassilla pääset perheesi kanssa viettämään aikaa, omassa rauhassa. Huoneistojen keittiö ja olohuone sijoittuvat toiseen kerrokseen yhdistäen kattoterassin oleskelutiloihin. Suurella kattoterassilla voit grillata, aterioida, ottaa aurinkoa ja viettää perheen kanssa yhteistä aikaa.

Asunnoissa on kaukolämmöllä toimiva miellyttävä ja energiatehokas vesikiertoinen lattialämmitys. Kodinkoneiksi on valittu vettä ja energiaa säästävät vaihtoehdot. Talot on rakennettu matalaenergiaperiaatteiden mukaisesti.

Kajon asuntojen tiiveys on mitattu ja tulos oli erinomainen, koko yhtiön ilmanvuotoluku on 0,8. Ilmanvuotoluvun ollessa alle 1,0 on tulos erittäin hyvä.

Tämä Hiukkavaaran keskukseen rakennettu uusi kohde sijaitsee lähellä palveluita; kävelymatkan päässä sijaitsevat yhtenäiskoulu, päiväkoti, kirjasto ja lähikauppa. Koulun jalkapallo- ja luistelukenttä sekä läheinen valaistu kuntorata ja hiihtolatu tarjoavat loistavat liikuntamahdollisuudet koko perheelle.

Tervetuloa tutustumaan!

Esittelyt

Esittelemme kohteitamme sinulle sopivana ajankohtana.

Soita tai varaa aika suoraan varauskalenterista:

Mika Saarikivi 040 7050 227

Varaa aika varauskalenterista

Varaustilanne

Asemapiirros PDF ↗

Asunnot

Nro Krs Tyyppi Pinta-ala m² Myynti-
hinta
Velaton hinta Varaustilanne
Asunnot 14 kpl
A1 1-2 5h+k+s 122,0 MYYTY
A1
5h+k+s
122,0 m²
MYYTY
B2 1-2 5h+k+s 122,0 MYYTY
B2
5h+k+s
122,0 m²
MYYTY
C3 1-2 5h+k+s 122,0 MYYTY
C3
5h+k+s
122,0 m²
MYYTY
D4 1-2 5h+k+s 112,0 MYYTY
D4
5h+k+s
112,0 m²
MYYTY
E5 1-2 5h+k+s 112,0 109 400€ 299 800€ VAPAA Lähetä varauspyyntö
E5
5h+k+s
112,0 m²
299 800€
VAPAA Varauspyyntö

Asunto E5

1-2 krs

Huoneistotyyppi
5h+k+s

Huoneistoala
112,0 m²

Myyntihinta
109 400€

Lainaosuus
190 400€

Velaton hinta
299 800€

Hoitovastike
380,80€/kk

Rahoitusvastike
679,17€/kk

Autopaikat sisältyvät asunnon hintaan. Asunnoissa on kaksi autopaikkaa kodin yhteydessä; autokatospaikka ja autopaikka.

E6 1-2 5h+k+s 112,0 MYYTY
E6
5h+k+s
112,0 m²
MYYTY
F7 1-2 4h+k+s 97,0 MYYTY
F7
4h+k+s
97,0 m²
MYYTY
G8 1-2 4h+k+s 97,0 MYYTY
G8
4h+k+s
97,0 m²
MYYTY
H9 1-2 4h+k+s 97,0 MYYTY
H9
4h+k+s
97,0 m²
MYYTY
I10 1-2 5h+k+s 112,0 MYYTY
I10
5h+k+s
112,0 m²
MYYTY
I11 1-2 5h+k+s 112,0 MYYTY
I11
5h+k+s
112,0 m²
MYYTY
J12 1-2 5h+k+s 112,0 MYYTY
J12
5h+k+s
112,0 m²
MYYTY
K13 1-2 5h+k+s 112,0 MYYTY
K13
5h+k+s
112,0 m²
MYYTY
K14 1-2 5h+k+s 112,0 MYYTY
K14
5h+k+s
112,0 m²
MYYTY

Varauskäytäntö

Varauksia otetaan koko ajan vastaan jonotusperiaatteella. Varaus on maksuton eikä sido mihinkään, päinvastoin: ykkösvaraajalla on aina etuosto-oikeus! Ota rohkeasti yhteyttä myyjään, mikäli haluamasi asunto on jo varattu. Varauksesta huolimatta asunto saattaa vapautua myöhemmin ostettavaksi. Välittömällä kaupantekopäätöksellä voit päästä suoraan ykköseksi, juuri haluamasi kodin omistajaksi!

Voit tehdä varauksen täyttämällä sivun alaosassa olevan varauslomakkeen tai soittamalla asuntomyyntiimme. Jätäthän lomakkeeseen puhelinnumerosi, sillä lomakkeella tehdyt varaukset vahvistetaan soittamalla asiakkaalle.

Taloyhtiön laina ja rahoitusvastikkeet

Uudiskohteissa asunnon kokonaishinta muodostuu myyntihinnasta ja lainaosuudesta. Lainaosuutta lyhennetään kohteen valmistumisen jälkeen rahoitusvastikkeena tai lainaosuuden voi halutessaan maksaa kokonaan pois samaan aikaan myyntihinnan viimeisten maksuerien kanssa tai sen jälkeen halutessaan myös osissa. Koko rakentamisvaiheen ajan lainan kustannukset ovat rakentajan vastuulla.

RS-pankki Danske Bank A/S, Suomen sivuliike. Laina-aika: rakennusaika + 3 + 22 vuotta. Yhtiökokouksen päätöksellä 1.12.2022 alkaen lyhennysvapaajakson rahoitusvastike 2,272 €/osake/kk (vain korko).
1.6.2025 alkaen lyhennyksen ja koron sisältävä rahoitusvastike 3,93 €/osake/kk (taloussuunnitelman mukainen arvio), joka perustuu 19.8.2021 olleeseen korkotasoon euribor 12kk -0,494%. Lopullisen lyhennysjakson rahoitusvastikkeen päättää yhtiökokous.

Autopaikat

Autopaikat sisältyvät asunnon hintaan. Asunnoissa on kaksi autopaikkaa kodin yhteydessä; autokatospaikka ja autopaikka. Kaikki autopaikat on sähköistetty. Autopaikkojen lämmityspistorasioiden ohjaus asunnon eteisestä digitaalisella kellokytkimellä, huoneistokohtaisella sähkönkulutuksen mittauksella.

Kaikissa asunnoissa on valmius sähköauton latausasemalle (kaapelointi valmiina).

Tontti

Asuntoyhtiö sijaitsee Oulun kaupungin Hiukkavaaran (71) kaupunginosan korttelissa 70, tontilla 1, jonka pinta-ala on 3150 m². Tontti on vuokrattu Oulun kaupungilta ja vuokra-aika on 60 vuotta. Tontin vuokra sisältyy huoneiston hoitovastikkeeseen.

Taloyhtiön piha-alueille suojaa antavat asemapiirustuksen mukaisesti sijoittuvat puuaidat. Piha-alueet viimeistelee pihlaja- ja koristeomenapuuistutukset sekä vehmaat pensas- ja rantavehnäistutukset. Runsaat nurmikiveysalueet tuovat piha-alueelle vihreyttä ja viihtyisyyttä. Liikennealue ja autokatospaikat ovat asfalttipintaisia.

Taloyhtiön osakkaiden yhteiskäyttöön tulee lämmin väestönsuoja, joka voi toimia esim. polkupyörävarastona. Väestönsuojan yhteydessä sijaitsee myös taloyhtiön tekniset tilat. Taloyhtiön teknisten tilojen sivustalla sijaitsevat metalliset lukittavat postilaatikot. Jätesuoja sijaitsee taloyhtiön sisäänkäyntiliittymän vieressä.

Turvallinen RS-kohde

Tämän kohteen RS-pankki on Danske Bank A/S, Suomen sivuliike. Oulun konttori tarjoaa kaikille Nastarakennuksen asiakkaille laadukkaan ja kokonaisvaltaisen sekä kilpailukykyisen rahoitusratkaisun asunnon vaihdon yhteydessä. Saadaksesi nopean rahoituspäätöksen, sovi tapaaminen Jonna Mäki, puh. 050 422 4642, jonna.maki@danskebank.fi. Muista mainita, että olet asiakkaamme!

Esitteet

 • Autokatospaikka ja autopaikka huoneiston yhteydessä. Auton lämmityspistorasian ohjaus eteisestä digitaalisella kellokytkimellä. Valmius sähköauton latausasemalle (kaapelointi valmiina).
 • Iso suojainen kattoterassi, joka osin katettu. Katetussa osassa on lasitusmahdollisuus.
 • Kodin yhteydessä tilava 7 m² huoneistovarasto ja taloyhtiön piharakennuksessa iso, lämmin ulkoiluvälinevarasto
 • Tilava erillinen kodinhoitotila, jossa on runsaasti kaappi- ja laskutilaa
 • 5h+k kodeissa keittiön vieressä vaatehuone, joka toimii kätevästi keittiön aputilana ns. ruokakomerona
 • 5h+k kodeissa sisäportaan alla yli 2 m² varastotilaa
 • 5h+k kodeissa eteisessä vaatehuone, joka toimii arkieteisenä
 • Tyylikäs valkolakattu tammiparketti
 • Eteisessä laattalattia
 • Saunassa lauteisiin upotettu Harvian pilarikiuas kosketusnäytöllisellä ohjauspaneelilla
 • Kaikissa tiloissa miellyttävä kaukolämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys
 • Laadukkaat Topi-Keittiön kalusteet, runsaasti kaappitilaa
 • Integroidut sälekaihtimet vakiona
 • Pintarakenteita ja vesieristeitä rikkomattomat tarrakiinnikkeiset koukustot ja wc-paperitelineet
 • Modernia paloturvaa - taloyhtiön tekniset tilat ja huoneistojen sähkökaapit turvataan Salgromin sammutusjärjestelmällä
 • Betoniset sisäportaat
 • Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla, tarpeen mukaan ohjautuva kosteusautomatiikka vakiona
 • DNA Valokuitu Plus Taloyhtiölaajakaista 10/10 Mbit/s ja kaapeli-TV
 • Tiivis ja lämmin matalaenergiakoti jossa edulliset asumiskustannukset, energialuokka B2018

Asumisen helppoutta

Kuvia aiemmista kohteistamme ja Kajon asunnosta

Sijainti

Koti Hiukkavaarasta

Hiukkavaara on uusi, nopeasti kasvava asuinalue. Oulun keskustaan matkaa on vain 7 km. Hiukkavaaran keskus on tiivis kaupunkimainen asuin- ja palvelukeskittymä. Hiukkavaarasta on tavoitteena luoda Oulun kaupunkimaisen pientaloasutuksen alue, joka tarjoaa asukkailleen hyvät ja monipuoliset aluekeskustason palvelut.

Alueen palvelut

Riku Kimpimäki
toimitusjohtaja

040 1490 110

Sähköposti

WhatsApp

Mika Saarikivi
asuntomyyjä

040 7050 227

Sähköposti

WhatsApp

Ota yhteyttä

Varaa haluamasi asunto tällä lomakkeella tai soittamalla! Varaus on maksuton eikä sido mihinkään. Voit myös kysyä lisätietoja kohteesta tai varata esittelyn.

Ilmoitathan puhelinnumerosi, sillä lomakkeella tehdyt varaukset vahvistetaan soittamalla asiakkaalle.

Tee varaus rohkeasti vaikka haluamasi kohde olisi jo varattu, sillä kohde saattaa vapautua myöhemmin ostettavaksi.

Voit varata oman esittelyaikasi soittamalla tai Mikan varauskalenterista.

Sulje X

Varauspyyntö:

Hiukkavaaran Kajo

Varaa haluamasi asunto tällä lomakkeella tai voit soittaa myyjälle suoraan. Varaus on maksuton eikä sido mihinkään. Voit myös kysyä lisätietoja kohteesta tai varata esittelyn.

Ilmoitathan puhelinnumerosi, sillä lomakkeella tehdyt varaukset vahvistetaan soittamalla asiakkaalle.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru