Hiukkavaaran Kajon myynti alkaa

31.08.2021
Asunto Oy Hiukkavaaran Kajon ennakkomarkkinointi on päättynyt ja kaupanteko voi alkaa. RS-sopimus on allekirjoitettu Danske Bankin kanssa tänään 31.8.2021.

Asunto Oy Hiukkavaaran Kajon ennakkomarkkinointi on päättynyt ja kaupanteko voi alkaa! RS-sopimus Danske Bankin kanssa on allekirjoitettu tänään 31.8.2021.

Kajo on viihtyisä, vain 14 kodin erillis- ja paritaloyhtiö. Huoneistokoot 4h+k+s 97,0 m², 5h+k+s 112,0 m² ja 5h+k+s 122,0 m².

Kohde sijaitsee halutulla Hiukkavaaran alueella lähellä palveluita. Kävelymatkan päässä sijaitsevat yhtenäiskoulu, päiväkoti, kirjasto ja lähikauppa. Tulevaisuudessa alueelle on suunnitelmissa mm. terveysasema ja urheilukortteli, jonne tulee monipuoliset urheilupalvelut mm. padelhalli, jää- ja uimahalli. Valaistu kuntorata ja hiihtolatu lähtee kohteen läheisyydestä, vain 500 m päästä.

Kohteessa on kiinnitetty erityistä huomiota asumismukavuuteen. Arjen vaivattomuutta tuovat kotien yhteydessä sijaitsevat autopaikat, jotka sisältyvät asunnon hintaan. Kaikissa huoneistoissa on kaksi autopaikkaa; autokatospaikka ja autopaikka.

Kotien kruununa ovat isot kattoterassit, jotka ovat osin katettu. Katetussa osassa on lasitusmahdollisuus, joka lisää kattoterassin käyttömukavuutta entisestään. Kattoterassilla pääset perheesi kanssa viettämään aikaa, omassa rauhassa. Keittiö ja olohuone sijoittuvat toiseen kerrokseen yhdistäen kattoterassin oleskelutiloihin.

Kohteen rakentaminen on aloitettu, arvioitu valmistuminen elokuu 2022.

Ostaessasi uuden kotisi riittävän ajoissa, voit teettää huoneistoon lisä- ja muutostöitä. Voit vaikuttaa mm. kalusteisiin ja materiaaleihin ja näin saada juuri toiveittesi mukaisen kodin!

Myynti- ja varaustilanne sekä lisätietoa kohteesta »

Tee varaus haluamastasi asunnosta ottamalla yhteyttä asuntomyyjäämme yhteydenottolomakkeella tai soittamalla:

Mika Saarikivi
040 7050 227

Takaisin
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru