Alueen palvelut

Hiukkavaara – kaupunkimaista asumista luonnon keskellä

Hiukkavaara on uusi, nopeasti kasvava asuinalue. Oulun keskustaan matkaa on vain 7 km.

Hiukkavaaran keskus on tiivis kaupunkimainen asuin- ja palvelukeskittymä. Hiukkavaaran alueelle tulee monipuoliset lähipalvelut. Hiukkavaaran keskukseen on valmistunut monitoimitalo, jossa on yhtenäiskoulu, päiväkoti sekä koulukirjasto ja nuorisotilat. Monitoimitalon vieressä sijaitsevat K-Market, apteekki ja Kotipizza. Samassa rakennuksessa sijaitsee myös seurakuntatilat. Alueelle on avattu myös uusi padelhalli ja elokuussa 2024 avataan kuntosali.

 

Alueen palvelut

Koulu (1-9. lk), päiväkoti ja kirjasto 600 m
Hiukkavaaran nuorisotilat, seurakuntakoti 600 m
Alueella on useita päiväkoteja


K-Market 700 m
Apteekki 700 m
Kotipizza 700 m
Postin automaatti 700 m

Padelhalli 120 m
Kuntosali (avataan 8/2024) 120 m
Kuntorata/hiihtolatu 300 m
Pallokenttä/luistelukenttä 300 m
Valkiaisjärven uimaranta 3,5 km
Sankivaaran golfkenttä 9,5 km

Ulkoilijan paratiisi

Hiukkavaara on luonnonkaunista aluetta vaihtelevine maastoineen. Hiukkavaarasta on helppo lähteä liikkumaan ja ulkoilemaan. Alueella on kattavat hiihtoladut ja luontopolut sekä paljon muita virkistysmahdollisuuksia. Valaistut, monipuoliset lenkki- ja hiihtoreitit lähtevät vain kävelymatkan päästä. Hiukkavaaran maasto soveltuu hyvin myös pyöräilyn harrastamiseen.

Hiukkavaaran alueen helmi tulee olemaan Aallikkokankaan liikuntamaa, josta on laadittu erillinen yleissuunnitelma. Valmistuessaan se tarjoaa monipuoliset liikunta- ja kuntoilumahdollisuudet.

Oulujoen välitön läheisyys lisää viihtyisyyttä entisestään. Saarelan ja Valkiaisjärven uimarannat ovat pyöräilymatkan päässä.

Hyvät liikenneyhteydet

Hiukkavaarasta matka Oulun keskustaan Poikkimaantien sillan kautta on vain 7 km, joka taittuu autolla noin 15 minuutissa ja pyörällä noin 30 minuutissa. Lähin bussipysäkki on vain 120 m päässä.

Oulunliikenne.fi -palvelusta löydät tietoa kävely- ja pyöräilyteistä sekä bussireiteistä.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru