Hiukkavaaran Kirsikka -

Huoletonta asumista elämän kaikissa vaiheissa

Nämä viihtyisät rivitalokodit ovat pian tulossa varattaviksi!

Tulossa pian ennakkomarkkinointiin rivitalokoteja halutulle alueelle Hiukkavaaraan.

Ihastu upeaan puutarhamaiseen Asunto Oy Hiukkavaaran Kirsikkaan. Tässä yhtiössä pääsee nauttimaan kauniista pihapiiristä, sillä viihtyvyyttä omille isoille pihoille tuo upeasti kukkivat kirsikkapuut.

Hiukkavaaran Kirsikan kodit on suunniteltu palvelemaan huoletonta asumista elämän kaikissa vaiheissa. Kohteesta löytyy sopiva koti niin pariskunnille, perheille kuin yksinasuvillekin. Kotien pohjaratkaisut on suunniteltu huolella, jonka vuoksi jokainen neliö tulee optimaalisesti käyttöösi, etkä maksa turhasta.

Kohde sijaitsee halutulla alueella palveluiden vieressä ja ulkoilumahdollisuudet alkavat aivan kotiovelta. Lasten koulumatka on lyhyt ja turvallinen. Kirsikasta löytyy upeita koteja jokaiselle, jotka arvostavat kohtuuhintaista ja viihtyisää kotia hyvällä sijainnilla.

Jättäessäsi meille yhteystietosi saat ensimmäisenä tiedon, kun kohde tulee varattavaksi. Ennakkolistalle ilmoittautuneille tai uutiskirjeen tilanneille varausmahdollisuus aukeaa ennen muita.

 

HIUKKAVAARAN

KIRSIKKA

 

Tahtimarssi 16, 90670 Oulu

Rivitaloyhtiö

Asuntojen koot: 43,5-97,5 m²

Arvioitu valmistuminen: kesä 2025

Rakennuttaja: Nastarakennus Oy

ISOT OMAT PIHAT

Viihtyvyyttä ja suojaa kotien pihoille tuo upeasti kukkivat kirsikkapuut. Rauhalliset pihat soveltuvat erinomaisesti oleskeluun ja lasten leikkeihin.

ISOT TERASSIT

Jokaisella asunnolla on iso terassi, joka kutsuu nauttimaan kesän grilli-illoista yhdessä ystävien kanssa. Halutessasi voit lasittaa terassin jatkaaksesi terassikautta pitkälle syksyyn.

AUTOPAIKAT LÄHELLÄ

Arjen sujuvuuden takaa asuntojen lähellä sijaitsevat autopaikat, josta kauppaostokset on helppo kantaa sisälle kotiin. Useimmissa kodeissa autopaikat löytyvätkin heti kodin edustalta.

PALVELUT VIERESSÄ

Palvelut sijaitsevat vieressä:
- koulu, päiväkoti, kirjasto, nuorisotilat
- K-Market, apteekki, Kotipizza
- jalkapallo- /luistelukenttä
- valaistu kuntorata/hiihtolatu
- padelhalli

TILAA ESITE

Syötä sähköpostisi alla olevaan kenttään ja saat As Oy Hiukkavaaran Kirsikan esitteen heti sen valmistuttua suoraan omaan sähköpostiisi.

Koti Hiukkavaarasta

Hiukkavaarassa olet lähellä luontoa ja palveluita. Alue sopii erinomaisesti lapsiperheille, sillä lähistöllä sijaitsee koulu ja useita päiväkoteja. Hiukkavaaran keskuksesta löytyy ruokakauppa ja apteekki. Liikunnasta ja kuntoilusta innostuville riittää tekemistä, sillä läheltä löytyy urheilukenttä, lenkkipolkuja ja hiihtolatu, minkä lisäksi vieressä sijaitsee uusi padelhalli. Lämpimänä kesäpäivänä voit pyöräillä virkistäytymään läheiselle Valkiaisjärven uimarannalle. Keskustaan voit kulkea nopeasti joko omalla autolla, pyörällä tai julkista liikennettä hyödyntäen.

 

Avaa kartta

Mika Saarikivi
asuntomyyjä

040 7050 227

Sähköposti

WhatsApp

Kiinnostuitko kohteesta?

Jätä tällä lomakkeella yhteystietosi, niin saat lisätietoa kohteesta ensimmäisenä!

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru