Kaukovainion Kartano nyt myynnissä!

28.04.2022
Asunto Oy Kaukovainion Kartanon asunnot ovat nyt myynnissä. RS-sopimus on allekirjoitettu Danske Bankin kanssa.

Asunto Oy Kaukovainion Kartanon asunnot ovat nyt myynnissä. RS-sopimus on allekirjoitettu Danske Bankin kanssa.

Kartanoon rakentuu 21 laadukasta pari- ja luhtitalokotia rauhalliselle pientalojen alueelle, puistoon rajoittuvalle tontille. Iso tontti mahdollistaa väljän rakentamisen, mikä tekee kodeista ja pihoista rauhalliset. Suojaa ja viihtyisyyttä pihapiiriin antaa tontin laidoilla säilytettävät luonnonvaraiset puistoalueet.

Kodit ovat yhtiön omalla tontilla, joka näkyy edullisempina asumiskustannuksina. Tonttikustannus sisältyy huoneiston myyntihintaan.

Kaukovainion asuinalue sijaitsee hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien läheisyydessä. Kaukovainion luonnonmaisemista on vain noin kolme kilometriä Oulun keskustaan. Kävelymatkan päässä sijaitsevat ruokakauppa, apteekki, koulu, kirjasto, nuorisotilat ja päiväkoti.

Ostaessasi uuden kotisi riittävän ajoissa, voit teettää huoneistoon lisä- ja muutostöitä. Voit vaikuttaa mm. kalusteisiin ja materiaaleihin ja näin saada juuri toiveittesi mukaisen kodin!

Myynti- ja varaustilanne sekä lisätietoa kohteesta »

Tee varaus haluamastasi asunnosta ottamalla yhteyttä asuntomyyjäämme yhteydenottolomakkeella tai soittamalla:

Mika Saarikivi
040 7050 227

Takaisin
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru