Kaukovainion Kartano on valmis

30.06.2023
Kaukovainion Kartano on nyt valmis ja asukkaat ovat päässeet muuttamaan uusiin koteihinsa. Enää pari asuntoa vapaana!

Kartanoon valmistui yhteensä 21 pari- ja luhtitalokotia, jotka sijaitsevat suojaavan puistoalueen keskellä lähellä Oulun keskustaa. Uudet asukkaat ihastuivatkin tähän luonnon ja kaupungin yhdistelmään; Kartanossa pääsee asumaan yhtä aikaa luonnon helmassa ja palveluiden välittömässä läheisyydessä.

Olemme lisänneet kattavasti valokuvia kohteesta kuvagalleriaamme: Katso kuvat täältä

Kaukovainion asuinalueella luonto on aidosti läsnä. Iltareippailut taittuvat läheisessä kuntopuistossa, hiihtoladulla tai vaikkapa Oulujoen rantamaisemissa.

Luonnonläheinen Kartano sijaitsee myös erinomaisten palveluiden ja liikenneyhteyksien varrella. Kävelymatkan päästä löytyvät ruokakauppa, koulu, päiväkoti, kirjasto ja apteekki. Keskustaan pääsee joutuisasti pyörällä tai linja-autolla; omaa autoa ei alueella välttämättä edes tarvitse.

Näissä kodeissa erityisen huomioitavaa on edulliset asumiskustannukset, jotka toteutuvat yhtiön oman tontin kautta. Tonttikustannus sisältyy valmiiksi huoneiston myyntihintaan.

Kohteessa on enää pari upeaa, muuttovalmista kotia vapaana. Varaamalla omasi Kartanosta pääset muuttamaan uuteen kotiin nopeallakin aikataululla ja nauttimaan kesästä valmiissa, uudessa kodissasi.

Tutustu ja varaa tuleva kotisi

Takaisin
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru