Kaukovainion Kartano valmistuu kesäkuun lopussa!

25.05.2023
Kaukovainion Kartano valmistuu kesäkuun lopussa. Enää muutama asunto vapaana!

Asunto Oy Kaukovainion Kartanon kodit valmistuvat 29.6.2023 ja tulevat asukkaat pääsevät pian muuttamaan uusiin koteihinsa. Enää muutama laadukas pari- ja luhtitalokoti vapaana!

Kodeissa on omat isot terassit ja parvekkeet sekä pihat, joissa pääsee nauttimaan kesäpäivistä aurinkotuolilla lekotellen ja vaikkapa leppoisia grilli-iltoja ystävien kanssa viettäen.

Ihanat kodit sijoittuvat rauhalliselle pientalojen alueelle. Suojaa ja viihtyisyyttä pihapiiriin tuovat tontin laidoilla säilytettävät luonnonvaraiset puistoalueet.

Kaukovainion asuinalue sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien ja palveluiden läheisyydessä. Kesäisin voit lähteä piknikille tai vaikkapa veneilemään lyhyen matkan päässä sijaitsevalle kauniille Oulujoen ranta-alueelle. Lämsänjärven uimarannalle pääset nauttimaan lämpimistä kesäpäivistä pyörällä viidessä minuutissa. Ympärivuotiseen ulkoiluun soveltuu loistavasti kävelymatkan päästä löytyvät kuntoilupaikka sekä Iinatin valaistu kuntorata/hiihtolatu, joka yhdistyy näppärästi jalkapallokentän ja frisbeegolfradan sisältämään Hiirosen urheilupuistoon.

Alueen luonnonmaisemista on vain noin kolme kilometriä Oulun keskustaan, jossa laaja kulttuuritarjonta odottaa elämännälkäisiä kävijöitään. Kävelymatkan päässä sijaitsevat ruokakauppa, apteekki, koulu, päiväkoti ja kirjasto. Kodin vierestä kulkee pienille liikkujille turvallinen pyöräilytie koululle. Lasten leikeille on tilaa taloyhtiön leikkipaikalla ja läheisellä Kainuunpuiston leikkipaikalla.

Edulliset asumiskustannukset toteutuvat yhtiön oman tontin kautta. Tonttikustannus sisältyy huoneiston myyntihintaan.

Varaamalla omasi Kartanosta pääset muuttamaan uuteen kotiin nopeallakin aikataululla ja nauttimaan tulevasta kesästä valmiissa, uudessa kodissasi.

Tutustu kohteeseen ja varaa tuleva kotisi

 

Takaisin
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru