Tyytyväisyystakuu ja vaihtoturva valmiina myytäviin asuntoihin

12.05.2023
Tarjoamme nyt helpotusta uuden asunnon ostoon. Jos valmiina myytävä asunto ei miellytä, saat rahasi takaisin.

Tarjoamme nyt 6 kuukauden täyden tyytyväisyystakuun valmiina myytäviin asuntoihimme. Mikäli et ole tyytyväinen asuntoon, ostamme sen takaisin. Tyytyväisyystakuu on voimassa 6 kuukautta kauppapäivästä.

Pidämme tärkeänä, että asiakkaat voivat tehdä asuntokauppaa turvallisesti, luottaa rakentamisen laatuun ja vaihtaa asuntoa ilman kahden asunnon loukkuun jäämisen riskiä. Siispä osana asunnon kauppahintaa voit myös tarjota nykyistä asuntoasi vaihdossa. Määrittelemme vaihtoasunnolle vaihtohinnan, joka on asunnon käypä arvo vähennettynä välityspalkkion ja varainsiirtoveron määrällä. Nastarakennus määrittelee vaihtohinnan yhdessä kiinteistövälityksen ammattilaisten kanssa. Vaihdossa voit tarjota asunto-osakehuoneistoa, joka sijaitsee Oulun alueella.

Tarkemmat ehdot tyytyväisyystakuuseen ja vaihtoturvaan saat asuntomyynnistämme.

Tarjoamamme edut ovat hyödynnettävissä esimerkiksi Hiukkavaaran Kajon muuttovalmiisiin erillis- ja paritaloihin.

Kajon asunnoissa asuminen on helppoa ja rauhallista, omakotitalomaista asumista. Uudet asunnot sopivat ihanteellisesti perheille, jotka arvostavat vaivatonta asumista ilman pihatöitä. Kotien yhteydessä sijaitsevat asunnon hintaan kuuluvat autokatospaikka sekä autopaikka, joista ostokset on helppo kantaa sisälle kotiin. Asuntojen kruununa on isot kattoterassit, joissa voi lekotella aurinkotuolissa äänikirjaa kuunnellen ja viettää leppoisia grilli-iltoja ystävien kanssa.

Lue Kalevan juttu tästä rakennusalalle poikkeuksellisesta takuusta

Tutustu Hiukkavaaran Kajon koteihin

Takaisin