Uusia kohteita Veneenveistäjänrannan merellisiin maisemiin

04.04.2022
Tulossa uusia kohteita Pateniemen Veneenveistäjänrantaan, aivan meren äärelle!

Tulossa upeita asuntokohteita Pateniemen Veneenveistäjänrantaan, aivan meren äärelle!

Fregattipihan rantakortteliin rakennetaan laadukkaita erillis- ja paritaloasuntoja. Visselin kortteliin rakentuu puolestaan upeita rivi- ja luhtitaloasuntoja.

Meri, uimaranta, venesatama, leikkipuisto, ulkoilureitit ja luonto – nämä kaikki ovat Veneenveistäjänrannassa. Lähellä on myös Pateniemen, Ritaharjun ja Linnanmaan palvelut sekä nopea yhteys kaupungin keskustaan. Alueen asukkaiden käytössä on kaikki Pateniemen palvelut eli kaupat, koulut, harrastuspaikat ja muut peruspalvelut. Olemassa olevien palvelujen lisäksi Veneenveistäjänrannasta löytyy ruokakauppa ja alueelle on tulossa myös päiväkoti elokuussa 2023.

Veneenveistäjänranta on uusi kaupunginosa, joka rakentuu Pateniemen ranta-alueelle, entiselle saha-alueelle. Ainutlaatuisen alueesta tekee yli kilometrin pituinen rantaviiva, oma venesatama ja runsaat puistoalueet. Venesataman yhteyteen on suunnitelmissa rantapaviljonki/-kahvila. Venesatamasta on mahdollisuus ostaa venepaikka omalle veneelle.

Arkkitehtisuunnittelu on parhaillaan käynnissä. Visselin korttelin rakentaminen aloitetaan syksyllä 2022 ja Fregattipihan keväällä 2023.

Kysy lisätietoa kohteista asuntomyyjältämme, Mika Saarikivi, 040 7050 227.

Seuraa kotisivujamme, lisäämme tietoa suunnitelmien edetessä »

 

Takaisin
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru