Välke Koti-Kalevan asuntopuntarissa

20.06.2022
Koti-Kalevan asuntopuntari 18.6.2022 arvioi Hiukkavaaran Välkkeen asunnon 3h+k+s 79,5 m².

Asunto Oy Hiukkavaaran Välkkeen asuntojen olohuoneet suurine ikkunoineen avautuvat omille aidatuille pihoille, mikä on tiiviissä ympäristössä yksityisyyden kannalta yksi hyvä ratkaisu. Asuntojen sisäänkäyntien yhteydessä olevat asuntokohtaiset autokatokset ja asuntojen kaksikerroksisuus pelaavat myös hienosti yhteen, sillä katosten päällä on laaja kattoterassi.

Yhtiön 11 kaksikerroksista asuntoa, joiden huoneluku vaihtelee kolmesta neljään, rajaavat tontin keskelle suojaisan yhteisen sisäpihan leikki- ja pelialueineen. Kaikista asunnoista yhdeksän on lähes 80-neliöisen kahden makuuhuoneen asuntoja, joita asuntopuntarin artikkelissa lähemmin tarkastellaan.

Sisääntulosta heti vasemmalle nousee jämäkät tehdasvalmisteiset betonielementtiportaat toiseen kerrokseen. Eteiskalusteet ja niiden taustalla oleva seinä rajaavat eteisen olohuoneesta omaksi tilakseen. Eteisestä on kulku alakerran wc-tilaan, joka on mahdollista muuttaa myös suihkulliseksi kylpyhuoneeksi.

Pohjaltaan U-kirjaimen muotoinen keittiö on syvennyksessä samalla seinällä. Laskutilaa on sopivasti asunnon huonelukuun nähden, ja täyskorkeat jääkaappi ja pakastin ovat perheasunnossa oikea ratkaisu.

Suurten ikkunoiden valaisemaan olohuoneeseen mahtuu sohvaryhmän ja ruokapöydän lisäksi muutakin, kuten viherkasveja tai vaikkapa piano.

Kodinhoitotila ei lopu asunnossa heti kesken, sillä yläkerrasta löytyy varsinainen pyykkihuollolle varattu tila, mikä onkin loogista molempien makuuhuoneiden ollessa myös kakkoskerroksessa. Yläkerran aulan perältä löytyy asunnon pesutilat ikkunallisine saunoineen. Kattoterassi tarjoaa hienon paikan vilvoittelulle.

Lue asuntopuntarin arvio

Lue lisää kohteesta ja tutustu vapaana oleviin huoneistoihin

 

 

 

 

Takaisin
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru