Vaskikankaan Loisteen myynti alkaa!

26.02.2021
Asunto Oy Vaskikankaan Loisteen ennakkomarkkinointi on päättynyt ja kaupanteko voi alkaa. RS-sopimus on allekirjoitettu Danske Bankin kanssa.

Asunto Oy Vaskikankaan Loisteen ennakkomarkkinointi on päättynyt ja kaupanteko voi alkaa! RS-sopimus Danske Bankin kanssa on allekirjoitettu tänään 26.2.2021.

Loiste on pieni, ainoastaan 10 kodin yhtiö. Kohteeseen valmistuu upeita kaksikerroksisia erillistaloja ja yksitasoisia paritaloasuntoja. Tontin rauhallinen sijainti tien päässä tekee kodeista ja pihapiireistä miellyttävät ja viihtyisät. Huoneistojen pihoja suojaa puuaita, joka antaa heti näkösuojaa pihoille.

Loisteen asunnoissa on isot, koko huoneiston levyiset terassit, joissa on lasitusmahdollisuus. Erillistalojen kotien kruununa ovat isot kattoterassit. Kattoterassilla pääset perheesi kanssa nauttimaan auringosta, omassa rauhassa.

Vaskikangas on rauhallinen pien- ja omakotitalovaltainen asuinalue, jossa ulkoilumaastot ovat lähellä. Hiukkavaaran keskuksen palvelut sijaitsevat lähellä, matkaa lähimpään kauppaan ja kouluun on vain kilometri.

Kohteen rakentaminen aloitetaan keväällä 2021 ja kohde valmistuu arviolta toukokuussa 2022.

Ostaessasi uuden kotisi riittävän ajoissa, voit teettää huoneistoon lisä- ja muutostöitä. Voit vaikuttaa mm. kalusteisiin ja materiaaleihin ja näin saada juuri toiveittesi mukaisen kodin!

Myynti- ja varaustilanne sekä lisätietoa kohteesta »

Tee varaus haluamastasi Loisteen asunnosta ottamalla yhteyttä asuntomyyjäämme yhteydenottolomakkeella tai soittamalla:

Mika Saarikivi
040 7050 227

Takaisin