Yhteistyökumppanit

Uuden kodin ostaminen on elämän suurimpia ja tärkeimpiä asioita, jota harkitaan tarkkaan. Valikoimalla yhteistyökumppanimme tarkkaan, me haluamme osaltamme varmistaa, että uuden kotisi ratkaisut kestävät aikaa ja elämää.

Nastarakennuksen valitsemat yhteistyökumppanit ovat oman alansa huippuosaajia ja tuotteet parhaita laatumerkkejä.

Arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy

Nasta-kotien toimivuuden lähtökohtana on arvostettu arkkitehtitoimisto Veli Karjalainen Oy, jolla on pitkä asuntotuotannon suunnittelukokemus. Taitavana arkkitehtina Veli tietää suomalaisen asumisen tarpeet ja käyttääkin neliöt tehokkaasti asujien hyödyksi. Tunnusomaista ovat valoisat ja avarat huonetilat. Nastarakennus on alusta lähtien mukana arkkitehtitoimiston kanssa suunnittelemassa onnistuneita ja toimivia pohjaratkaisuja.

Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Nastarakennuksen RS-pankki on Danske Bank A/S, Suomen sivuliike. Danske Bankilla on pitkäaikainen kokemus RS-pankkina toimimisesta. Oulun konttori tarjoaa kaikille Nastarakennuksen asiakkaille laadukkaan ja kokonaisvaltaisen ratkaisun asunnon vaihdon yhteydessä. Saadaksesi nopean rahoituspäätöksen, sovi tapaaminen Jonna Mäki, puh. 050 422 4642, jonna.maki@danskebank.fi.
Muista mainita, että olet asiakkaamme!

Pohjola Vakuutus Oy

Suorituskyvyttömyysvakuudeksi Nastarakennus on ottanut Pohjola Vakuutus Oy:stä rakennusvirhevakuutuksen.Vakuus antaa ostajalle suojaa rakennuttajan mahdollisen suorituskyvyttömyyden varalta. Vahinkovakuutustoiminnassa Pohjola tarjoaa henkilö-, yritys- ja yhteisöasiakkailleen monipuolisen vakuutusturvan. Pohjola on Suomen johtava yritysten ja julkisyhteisöjen vakuuttaja.

Kiinteistövälitys KotiGalleria LKV

Nykyisen asuntosi voit laittaa myyntiin yhteistyökumppanimme, KotiGalleria LKV:n, kautta. Yhdessä takaamme sinulle laadukkaan kokonaispalvelun asunnonvaihtotilanteessa. KotiGalleria LKV on kiinteistöalan vankka ammattilainen. KotiGalleria on vuonna 1995 perustettu oululainen yritys. Kiinteät välityspalkkiot ja henkilökohtainen palvelu ovat olennainen osa KotiGallerian täyden palvelun toimintaa.

Topi-Keittiöt

Nastarakennus on tehnyt yhteistyötä Topi-Keittiöiden kanssa jo 25 vuotta. Kaikkiin Nasta-koteihin keittiöt ja muut kiintokalusteet ovat tulleet Topi-Keittiöiltä. Topi-Kalustaja Oy - tutummin Topi-Keittiöt - on tehnyt suomalaisille keittiöitä ja kodin kiintokalusteita jo 80 vuotta. Topi-Keittiön Kaakkurinkulman myymälä auttaa sinua uuden kotisi kalusteiden valinnoissa ja suunnitelmissa. Lue lisää yhteistyöstämme »

Parkettiliike Säkkinen Oy

Lattia valinnoissa sinua palvelee Parkettiliike Säkkinen, oululainen lattia-alan erikoisliike. Myymälässä sinulla on mahdollisuus tutustua eri lattiavaihtoehtoihin, Pohjois-Suomen laajimmasta lattia valikoimasta. Tuotevalikoimista löydät mm. parketit, jalopuulattiat, laminaatit, korkkilattiat, vinyylit ja muovimatot. Ammattitaisoiset myyjät auttavat sinua valitsemaan oikean lattiamateriaalin juuri sinun käyttötarkoitukseesi. Mallistosta löydät myös lista ym. oheistarvikkeet, vaativaankin makuun.

Stark

Starkki on myymälä, kumppani ja sujuvan rakentamisen mahdollistaja. Starkki on perinteisen rakennustarvikeliikkeen lisäksi myös puutarvikeliike. Noutopihalta löytyy kaikki rakentamisen raskas tavara suoraan hyllystä. Starkin monipuoliset palvelut auttavat ja helpottavat rakentajaa ja remontoijaa suunnitteluvaiheesta itse rakentamiseen asti.

Ruskon Betoni Oy

Ruskon Betoni Oy on perheyritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 1983 Oulussa. Tätä nykyään yritys toimii 21 paikkakunnalla toimittaen valmisbetonia asiakkaiden tarpeeseen. Ruskon Betoni Oy panostaa toiminnassaan ja tuotteissaan tinkimättömään laatuun ja joustavaan asiakaspalveluun. Ruskon Betonille tärkeitä arvoja ovat turvallisuus, ympäristöystävällisyys ja laatu.

Kuljetuspolar Oy

Kuljetuspolarin kaksi päätoimialuetta on maarakentaminen ja tavaraliikenne. Maarakentamisessa Kuljetuspolar on erikoistunut maa-ainesmyyntiin, -kuljetuksiin ja maarakennusurakointiin. Nastarakennuksen kohteiden laadun maanrakennusurakassa takaa Kuljetuspolar. Kokonaispalvelu kattaa kullekin tonttiolosuhteelle sopivan kuljetus- ja kaivuukaluston sekä laadukkaat ja oikeat maalajikkeet aina kantavasta murskeesta, valikoidusta kapillaarittomasta täyttöhiekasta hienompaan leikkipaikan hiukkalaatikkoa myöten. Vahvan sekä oikein suunnitellun ja rakennetun maakerrosten päälle on turvallista rakentaa elämän suurin sijoitus.

Oy Electrolux Ab

Electrolux on ammattilaisten inspiroima. Jo 90 vuoden ajan Electrolux on toimittanut ammattilaislaitteita maailman maineikkaimmille ravintoloille. Joka toinen Michelin tähden kokki Euroopassa käyttää Electrolux laitteita ravintolansa keittiössä päivittäin. Electrolux on kehitetty ammattilaisille, nyt viimeistelty myös sinun keittiöösi. Electrolux on ainoa maailmanlaajuinen merkki, jolla on laaja mallisto koneita koteihin ja ammattilaiskeittiöihin.
Electroluxin tuotemerkkejä ovat mm. Electrolux, AEG ja Rosenlew.

Lumon

Nasta-kotien terassit ja parvekkeet voit helposti lasittaa Lumonin laadukkailla lasituksilla. Lumonin terassi- ja parvekelasituksella saat kotiisi monikäyttöisen lisähuoneen ympärivuotiseen käyttöön. Lasitus antaa suojaa vettä, lunta, tuulta ja pölyä vastaan sekä lisäksi parantaa tehokkaasti kotisi äänieristystä ja energiatehokkuutta.

Kaskipuu Oy

Kaskipuu Oy on toisen polven perheyritys, joka valmistaa Nasta-kotien korkealaatuiset ulko-ovet. Yrityksellä on tehtaat Ylikiimingissä ja Viitasaarella. Puusepän perinteet ovat kulkeneet isältä pojalle Kasken suvussa jo usean sukupolven ajan.

Pihla Group Oy

Pihla Group Oy valmistaa ikkunoita ja ovia Pihla-, PihlaPRO, Tiivi-, Profin-, Klas1 ja Sydänpuu-tuotemerkeillä. Tuotantolaitokset sijaitsevat Kuusamossa, Pudasjärvellä, Haapajärvellä, Joutsassa, Kannuksessa ja Ruovedellä. Pihla Group Oy on osa Inwido AB:ta, joka on Euroopan suurin ikkunavalmistaja.

Sepa Oy

Sepa Oy on vuonna 1982 perustettu perheyritys, joka on kasvanut Suomen merkittävimmäksi ja nykyaikaisimmaksi kattoristikoiden valmistajaksi sekä yhdeksi alan suurimmaksi koko Euroopassa. Kaikessa toiminnassaan Sepa panostaa tuotteiden ja palvelujen korkeaan laatuun. Sepan laadukkaat materiaalit, asiantunteva suunnittelu ja ammattitaitoinen valmistus varmistavat huolettoman asumisen kaikissa olosuhteissa.

Poimukate Oy

Poimukate Oy kuuluu Suomen vanhimpien katto- ja seinäprofiloijien joukkoon. Yhtiön juuret ulottuvat viiden vuosikymmenen päähän, ja sen kokemus valmiiksi pinnoitetuista materiaaleista lähes yhtä kauas. Eteenpäin pyrkivässä perheyrityksessä on aina vannottu ensiluokkaisen laadun nimeen – raaka-aineina käytetään vain korkeatasoisia materiaaleja ja tuotantolaitteet ovat alan viimeisintä tekniikkaa.

Danske Bank

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 
 

 
 

 

 
 
 

 
 
 
 

 

 
Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Hyväksy
Kiellä
Peru