Asuntomyyjän luottorakentaja

Oulussa 26.09.2018

Kun kiinteistövälittäjä etsii itselleen kotia, ei mikä tahansa kohde kelpaa

Kun kiinteistövälittäjä etsii itselleen kotia, ei mikä tahansa kohde kelpaa. Asuntoja työkseen myyvä Perttu Juntunen on valinnut kodikseen Nastarakennuksen asunnon – jo kaksi kertaa!

 

 

 

Oululainen Perttu Juntunen on kotien asiantuntija. Kiinteistövälitysliike Tupla-R:llä asuntomyyjänä työskentelevä mies on paiskinut aiemmin töitä myös rakennustyömailla sekä rakennustavaroiden myynnin parissa.

Perttu tuntee hyvin Oulun ja lähialueiden rakentajat ja onkin päätynyt jo kahdesti valitsemaan kodikseen Nastarakennuksen valmistaman asunnon.

- Valitsin Nastarakennuksen, koska tunsin heidän rakennustyylinsä, tiesin mitä materiaaleja he käyttävät ja olin tutustunut heidän aiempiin kohteisiinsa, hän perustelee.

Pertun ensimmäinen Nasta-koti sijaitsi Metsokankaalla. Hän ehti harkita myös itse rakentamista ja vanhan asunnon remontoimista, mutta elämäntilanteeseen sopivimmaksi vaihtoehdoksi osoittautui uuden asunnon hankkiminen.

Ennen Metsokankaan asunnon ostoa Perttu kyseli rakennusalalla työskenteleviltä tutuiltaan mielipiteitä Nastarakennuksesta. Positiivisten kommenttien myötä Perttu päätti ostaa asunnon.

- Minut otettiin Nastarakennuksella todella hyvin vastaan jo ensimmäisestä sähköpostista lähtien. Kysymyksiini vastattiin aina nopeasti, mitä arvostan kovasti, sillä arkeni on välillä aika hektistä, Perttu kiittelee.

- Tykkään myös siitä, että Nastarakennuksella rakentamisen työvaiheet ovat hyvin selkeät, työmaat ovat siistejä ja siellä otetaan hyvin vastaan. Mestareita ja työntekijöitä jututtaessa huomaa, että Nastarakennuksella on töissä ammattilaisia, jotka myös pitävät työstään.

Helppoa asumista

Perttu oli erittäin tyytyväinen asuntonsa työnjälkeen ja hankki siksi myös seuraavan kotinsa Nastarakennukselta. Nyt hän asuu Kivikkokankaan Kaskessa luhtitalon yläkerran kaksiossa, josta löytyy kaikki tarpeellinen: sauna, vaatehuone, erillinen makuuhuone ja tilava parveke.

Aluksi suunnitelmissa oli etsiä asunto keskustasta, mutta Kivikkokangas veti pitemmän korren. Koiranomistajan näkökulmasta alue tarjoaa monipuolisia lenkkeilyreittejä ja Kivikkokankaan uusi silta mahdollistaa nopean liikkumisen keskustaan.

- Kivikkokankaalta on myös lyhyt matka Hiukkavaaraan ammuntaharrastukseni pariin. Lisäksi Hiukkavaaran uusi keskus tarjoaa monia erilaisia harrastusmahdollisuuksia, Perttu kertoo.

Pertulle on tärkeää asumisen vaivattomuus, jo kodin hankinnasta lähtien. Siksi hän on suosinut uudisasuntoja.

- Monesti ajatellaan, että uudiskohteen ostaminen ja siihen liittyvät asiat olisivat kovin monimutkaisia. Nykypäivänä asiat on kuitenkin tehty hyvin helpoksi. Esimerkiksi asunnon materiaalivalintoihin pääsee varmasti vaikuttamaan, kun on hyvissä ajoin liikkeellä.

Pertun asunnon parvekkeelle asennettiin lasitus ja eteisen komeroon peililiukuovet, mutta muille lisätöille hän ei nähnyt tarvetta.

- Asunnon lähtötason materiaalit ja varusteet ovat juuri sopivat omaan käyttööni, olen näihin hirveän tyytyväinen, hän toteaa.

Pitkät perinteet Oulussa

Kodinostojen lisäksi Nastarakennus on tullut Pertulle hyvin tutuksi myös työelämän kautta. Nastarakennus osti aiemmin Pertun kautta sälekaihtimia rakennettaviin kohteisiinsa ja mies on välittänyt nykyisessä työssään Nasta-koteja.

- Olen päässyt seuraamaan Nastarakennuksen toimintaa pitkältä ajalta asunnonostojen ja työnteon myötä. Siksi voin sanoa, että heidän toimintansa kehittyy koko ajan. Asioita on kehitetty entistä paremmaksi muun muassa asiakastyytyväisyyskyselyiden perusteella, hän kertoo.

Kokemustensa myötä Perttu suosittelee mielellään Nastarakennusta muillekin.

- Nastarakennuksella on pitkät perinteet Oulussa. He ovat tehneet koteja jo pitkään ja pystyvät vastaamaan niiden laadusta. Kokemus tuo varmuutta.

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru