Luottamus syntyi jo asuntoesittelyssä

Oulussa 18.10.2018

Ponton perhe

Ponton kasvavalle perheelle löytyi uusi, tilava koti Kiulukankaan Kotilyhdystä. Asuntoesittelyssä odotti iloinen yllätys, jonka myötä muita asuntoja ei enää tarvinnut katsella.

 

Kiulukankaalla Ponton perheessä vietetään tavallista koti-iltaa. Lapset Aino-Tuulia ja Eetu lukevat sohvalla Tuomas-isän kainalossa, kuopus Iitamaaria on uppoutunut leikkeihin yhdessä Eeva-äidin kanssa. Välillä käydään ihmettelemässä akvaarion asukkaita ja haastetaan muu perhe lautapelimatsiin. Kotilyhdyn erillistalossa on lapsiperheen kaipaamaa tilaa, mikä olikin tärkein kriteeri uutta kotia etsiessä.

Pontojen aiempi koti Talvikankaalla oli viihtyisä mutta alkoi käydä ahtaaksi, varsinkin kun selvisi, että perheeseen tulee kolmas lapsi. Nelisen vuotta sitten etsintään laitettiin koti, jossa olisi yli sata neliötä ja viisi huonetta.

- Törmäsimme Nastarakennukseen ensimmäisen kerran Etuovi.com -sivustolla. Tämä 123-neliöinen erillistalo oli heti alusta asti vahva suosikkikohde, Eeva Ponto kertoo.

Tuomas ja Eeva lähtivät asuntoesittelyyn tutustumaan kohteeseen. Nastarakennuksen työmaalla odotti iloinen yllätys: tuttu rakennusmestari Arto Haverinen.

- Arto toimi mestarina myös edellisessä taloyhtiössämme ja hän herätti meissä suurta luottamusta. Sillä luottamuksella hän oikeastaan sai myytyä meille tämän asunnon, Eeva muistelee.

Ensimmäinen vierailu kohteessa oli muutenkin ikimuistoinen. Talvisessa pakkassäässä Pontot pääsivät kiipeämään tulevan kotinsa yläkertaan ihailemaan tonttia ylhäältä käsin.

- Siitä se projekti lähti liikkeelle. Isäni on rakennusalan diplomi-insinööri, ja kun hänkin vielä vahvisti asunnon suunnitelmien olevan kunnossa, päätimme, että tästä tulee meidän koti, Eeva kertoo.

Putipuhdas työmaa

Pontot vierailivat tulevan kotinsa työmaalla useampaan otteeseen. Siistille työmaalle oli aina mukava tulla – työkoneita ja materiaaleja ei lojunut pitkin poikin.

- Siisti työmaa vakuutti meidät siitä, miten asioita Nastarakennuksella hoidetaan. Olen nähnyt useita rakennustyömaita ja huomannut, että niitä pidetään monella tapaa. Lopputuloksesta kertoo paljon se, mitä matkan varrella tapahtuu, Eeva toteaa.

- Luottamus kiteytyy kaikkiin syihin miksi valitsimme Nastarakennuksen. Esimerkiksi tutun rakennusmestarin ansiosta pystyimme olemaan koko rakennusajan huolettomin mielin, sillä asiat hoidettaisiin varmasti kunnolla loppuun asti, hän jatkaa.

Eeva ja Tuomas olivat hyvissä ajoin liikkeellä kodinoston suhteen, joten asuntoa pystyttiin hyvin muokkaamaan heidän toiveidensa mukaiseksi. Muun muassa keittiön ja pesutilojen laatikostoja räätälöitiin toiveiden mukaisiksi ja vaatekaappeihin asennettiin peililliset liukuovet.

- Entisessä kodissamme tuli vastaan asioita, jotka eivät olleet arjessa käytännöllisiä. Silloin päätimme, että jos joskus ostamme uuden kodin, haluamme nämä asiat siellä kuntoon.

Naapureita ja ystäviä

Koko Ponton perheelle on jäänyt hyvä fiilis Nastarakennuksesta: koti on tehty viimeisen päälle, vuosikorjaukset sujuivat esimerkillisesti ja yhteyttä on voinut ottaa senkin jälkeen, kun koti on jo valmistunut.

Viimeksi Eeva törmäsi Nastarakennuksen Juha Niemelään alle puoli vuotta sitten ollessaan liikkeellä naapurin rouvan kanssa.

- Tuolloin kerroimme Juhalle pienestä ongelmasta naapurin talossa. Seuraavana arkipäivänä Juha palasi asiaan ja asia tultiin hoitamaan naapuriin, Eeva kiittelee.

Naapuruston yhteisöllisyys ja toisista huolehtiminen on Kotilyhdyssä arkipäivää.

- Tämä on hyvä koti, ja kaupan päälle saimme aivan loistavat naapurit. Kotilyhtyyn on muuttanut paljon samanhenkisiä ihmisiä ja teemme paljon asioita yhdessä, lomamatkoista lähtien.

 

Käytämme evästeitä (olet hyväksynyt) (olet kieltänyt)

Mikäli klikkaat "hyväksy", annat suostumuksen oheisten kolmansien osapuolten evästeiden ja seurantatekniikoiden käytölle sekä tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin.

Google Analytics
Kävijäseuranta
Facebook
Markkinointitiedon keruu ja profilointi
Google Tag Manager
Tag Manager
Giosg Chat
Asiakaspalvelu/chat
Hyväksy
Kiellä
Peru